12 Ocak 2021 Salı

Araya girdim :))

Efendim  tüm dostlara selamlar sevgiler olsun  ..Bir fırsat bulmuşken pc de şöyle bir içimizi dökelim dimi ama :) ...günlerde evde geçiyor vallahi iki  arada  bir market yolu yapıp geliyorum ..evde olunca işlerde bitmiyor kardeşim boyunca evi topla süpür sil ..hele ki şu çamaşır olayı Allah'ım yarısı sobanın üstünde yarsıda çamaşırlıkta kuruyor kendime pencere önü çamaşır kurutma yaptım :) tam burası işte :)) ..Uzun zamandır bekliyordum kartpostallarımı  duramadan faturalarının içine kapıp durdum ..geçende şansıma bizim mahalleye bakan postacıyı gördüm hemen sordum ..dedim bana bir mektup gelecekti  güzel kadının Handanım :) ismini söyledim baktı yoktu listede sonra ben dedi ellime geçince sana getirim dedi dedim çok sağ ol ..oda 4 sonra kapıya kadar getirdi sağ olsun beni de çok mutlu etti bende .teşekkür ettim gitti ..bizim mahallenin postacısı iyidir abi sağ olsun ..Bu arada yakında hem yeni yaşımı karşılıyorum hem de bloğumun yaşını karşılıyorum :) toplam 20 yıl olmuş blogta dedim vay be nasıl geçmiş kocaman kocaman yıllar. Tabi bunun için ayrı bir yazı yazıyorum :) dedim buraya not olsun :) Meloşun sizlere çok selamı sevgileri var ne zaman blogta yazı yazsam gelir... ne yapıyorsun sen der:)derim arkadaşlarıma yazıyorum ..oda selam söyle der :) üstümde kalmasın meloşun selamı :) Meloş bu aralar iyice şişko oldu vallahi adam tam bir patatis oldu :)) ancak hafta  sonları yasakta çıkıyoruz oda ekmek almak için   adam on yerde oturuyor :) günler böyle geçip duruyor bu günümüze çok şükür.. Bu ara Kelime  oyunu devam ediyor aradan bende dahil oldum :) halen katılmayan varsa katılsın derim müracaat güzel insan Deeptone :)



                                                Ve kartpostallarım geldiiiii  





birde şarkı bırakalım dimi :)
 







25 yorum:

  1. Aleykümselam Sessizkaldım, Merhabalar.

    Elbette arada sırada bir araya girerek, insanın içini boşaltması lazım ki, insanın dört duvar arasına sıkışıp kalan ruhu şöyle bir ferahlasın. Anladığım kadarıyla evinizi kışın soba ile ısıtıyorsunuz. Henüz oralara doğal gaz gelmedi mi? Yoksa başka türlü bir sorun mu var? Sana gönderilen kartpostalların da çok güzelmiş. Seni o gün mutlu etmeye yetmiştir. Meloş'a da bizden selam söyle. Zayıflamanın yoluna baksın. Fazla yemek ve fazla kilo insan sağlığının en büyük düşmanıdır. Az yiyen ve sofradan doymadan kalkan insanlar, hem daha sağlıklı, hem de daha uzun ömürlü olurlarmış. Bunu tıp otoriteleri söylüyor.

    Kelime oyunlarında da devam et, senin için çok iyi olur. Şimdilik bu kadar. Selam ve muhabbetlerimle.
    Recep Ağabeyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldin güzel Abim 🤗sobalı.. doğalgaz sobalıydı bacada çatlak olduğu için izin verilmedi bizde soba kurduk 😊Evet yazmak en güzel şey inşallah abim biraz olsun zayıflar meloş 😊çok teşekkür ederim güzel abim sevgiler selamlar olsun en güzeline emenet ol sağlıkla 🤗

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Evetttt 🤗😊çok teşekkür ederim canım benim sevgiler...

      Sil
  3. Yirmi yıl! Süper! Bir kaç aydır günlüğe yazıyorum. Elime ilk gelen defteri aldım ve başladım en özellerimi yazmaya. Iyi geliyor. İç dökmek iyidir. Insanı rahatlatıyor. Sevgiler 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet 😊çok teşekkür ederim canım benim..Evet yazmak kocaman bir tutku ..inşallah güzel şeyler yazarsın 🤗😊sevgiler 😊💕

      Sil
  4. Ah ah ne olacak bu pandemi süreci :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RABBİM tez vakitte kurtarsın inşallah sevgiler...

      Sil
  5. 20 yıl olan ne? Blog tutman mı, o kısmı tam anlayamadım :) Bu arada fotoğraflardaki Yumiyum ile zaman makinesine biniverdim bir anda :) Gerçi şimdi "Tofita Yumiyum" olmuş ki "Tofita" da ayrı bir zaman makinesi sayılabilir :) Afiyet olsun :) Neşeli sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sessiz Kaldım 20 yılını dolduruyor 😊evett AO1de bulmuştum oradan aldım 😊çok teşekkür ederim güzel insan sevgiler 🤗😊

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim sevgiler 😊🤗

      Sil
  7. Nice güzel yıllarınız olsun. Şarkı seçiminize de bayıldım. Hep güzelliklerle kalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Âmin çok teşekkür ederim canım benim hepimize inşallah sevgiler 🤗😊

      Sil
  8. O çamaşır asma yeri bulma derdi bizde de var. Evin her odası dolu. Nereye assak olmuyor. :D Kart postallar çok güzelmiş. :)
    Hem senin hem de bloğunun yeni yaşını kutlarım. Nice senelere. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sorma kapı üstleri bile dolu 😊çok teşekkür ederim canım sevgiler 🤗😊

      Sil
  9. yaşgünü maşallah blog 20 yıl mı aaaaa sen en eskisin o zaman :) kartpostal haberleri de çok şekerlik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel insan 🤗😊çok teşekkür ederim 🤗😊sevgiler güzel insan

      Sil
  10. Maşallah nice güzel yıllara canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benim hep beraber inşallah sevgiler 😊🤗

      Sil
  11. 20.yıl yazını bekliyoruz. Nice senelere :)

    YanıtlaSil
  12. Tofitanın güzelliğiiiii :)

    YanıtlaSil