26 Ağustos 2016 Cuma

Ben geldim ....:)

Efendim  dostlara  selamlar  sevgiler olsun  herkese  en kocamanın  dan  seviler  selamlar  kısa süreli  güzel bir  tatili  bitirip  geldik çok şükür efendim   bizim  evi  pek fazla  bırakmaya  gelmiyor  efendim  Kısadan  bir selamı  bırakalım  elbet  sizlere  tatil anılarımı  anlatı cam :)    Bir  de dün minibüste  bir şarkı dinledim  hoşuma gitti  Erol Evgin  Ve Sıla  ateşle  oynama  Erol Evginin  Altın  şarkılar  Albümün de bir çok sanatçı ile  düet  yapmış  buda benim hoşuma gitti  sizlere  paylaşayım dedim :))   hepinize  sevgiler  selamlarrrr  olsun ..:)

10 yorum:

  1. Merhaba,

    Erol Evgin'in bu albümünü bilmiyordum, sayenizde öğrendim. Çok bilinen şarkılarını değerli insanlarla söylemiş; en kısa zamanda hepsini dinleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah güzel şarkılar var tavsiye ederim :)Hoşgeldiniz Ayrıca Teşekkür ederim Engin Bey

      Sil
  2. İlginç bir tesadüf olmuş Sıla ve Erol Evgin buluşması. Erol Evgin' in eğitim seviyesi düşük olanların oy kullanmaması, Sıla' nın da demokrasi mitingleri ile ilgili sözleri tepki çekmişti. Ateşle oynamışlardı ikisi de:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyordum Ben gerçekten Tesadüf olmuş :) Siyasete pek girmemde girince insanın başı her türlü derde koyuyorlar :) Malum Yazınız da ki gibi :) Teşekkür ederim Turgay Bey ....

      Sil
  3. oooo ev temizliği diyon kolay gelsiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Güzel insan bir dolu iş bekler valla :) Teşekkür ederim ...

      Sil
  4. Ne mutlu sana, hoş geldin ve kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar Sessizkaldım.
    Hoş geldiniz. Emin olun artık pek eskisi gibi ne yazabiliyoruz, ne de okuyabiliyoruz. Arada sırada bir ziyaret için gelince de böyle sürpriz bloglarla karşılaşıyoruz.
    Tatil demek enerji, güç ve moral depolamak demektir. İnşAllah önümüzdeki koca yılı geçirecek güç, moral ve enerji depolamışsınızdır.
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil