22 Nisan 2017 Cumartesi

duyuru ve çekiliş :)

Merhaba  efendim  tüm dostlara selamlar  sevgiler olsun  ..Güzel  yürekli   arkadaşım fatofotofan  Çok  güzel  bir çekiliş  yapıyor  Zaten onu  güzel çizimleriyle  biliyorsunuz  Oda güzel  bir Kupa  bardak  hediye ediyor  kendi  tasarımı  ve çizimi  isme özel  Bakın  bu güzel  kupa Ve siz  güzel dostları da  bekliyor  :)


5 yorum:

  1. Çok emek veriyor.Çok da güzel olmuş.Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle çok emek veriyor inşallah emeklerinin karşılığını alır 😊çok teşekkür ederim sevgiler

      Sil
  2. Marka mimi sanki bir piyasa araştırması gibi. Riskli bir konuda yazılacağı için ve ne yazacağımı bilemediğim için içime sinmedi hâlâ yapmadım. Yapma isteği de yok içimde. Neden? Ben 'Şikayet Var'a üyeyim. Orada bir çok firmayı, çeşitli uçak şirketlerini, GSM operatörlerini, beyaz eşya ürünlerinin markalarını hem şikayet ettim, hem de şikayetleri okudum. O yüzden hangisini yazarım bilemedim. Sen elinden geleni yapmışsın canım. Kutlarım seni. Sevgiyle gözlerinden öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla bende Allah ne verdiyse yaptım ablam 😁😊bu konuda yapabilirsin bak güzel olur hep iyi markalar olmak zorunda değil hem bizlerde Bilgi sahibi oluruz ablacığım bak sen bunu bir düşün derim çok teşekkür ederim gönlü güzel ablacığım sevgilerimle 😊😁

      Sil
  3. Çok teşekkür ederim canım güzel desteğin için :)

    YanıtlaSil