17 Şubat 2017 Cuma

1 Adet "Mim Davetiyeniz" Bulunmaktadır !2










Merhaba  efendim Yeni bir mimle daha  karşınızdayım :)  Sevgili  Aşkı Zikreden Yazar Büşra Gürbüz    Beni  de  Mimlemiş   Çok  teşekkür  ediyorum Sevgili Büşra  Gürbüze  Okumak  için  mimini  Tık Tık   :)     Evet  gelim  Soru cevaplara   efendim :) hadi  bakalım  Ve  Mimi  Başlatan  Mcdrgn  Hanıma da Çok  teşekkür ediyorum :)

)1 Sihirli bir deneğin olsa hayatın da hangi anı değiştirmek isterdin?
  Bu Sorun  Cevabı  Kesinlikle  Kardeşim Osmanın  Yani  bizim meloşun  Havale Geçirdiği  Günü  değiştirmek  Çok isterdim  Şuan  35 Yaşına  geldi  Keşke  demek istemiyorum aslında  ama  değiştirmek isterdim  Gene  bu haline binlerce  Çok  şükür Rabbım    Bizim meloşta  Rabbının bir hediyesi  güzelliği  :) Onun  dışında  değiştirmek istediğim bir an yok  Yaşanması  gerekmiş  yaşadık  geçti  :)  Rabbım  güzel  günler  göstersin inşallah  hepimize  ...  




  2) Küçükken büyünce ne olmak isterdin, neden? Şu an mesleğin ne?

Bu  Cevabı Çok  verdim ama  içimde  hep öyle  kaldı  :) Özel harekat  Polisi  olmaktı  :) Bir de Borsacı olmaktı  ne alakaysa artık  bende ki nasıl  bir kafayla  düşündüysem  :)) Şuan  Bir  mesleğim yok  Maalesef ki  Okumadık zamanında Şimdi  Böyle  Ama  çalıştığım zamanlar oldu elbet  Şimdi çalışamıyorum artık  Osman var çünkü annem  tek başına  bakamıyor Onun için  meloş  ev  ve dışarı işlerim  Ve  iki   velet  :)) Ama  Şuan  Lise öğrencisiyim  :)) 7  dersim kaldı  inşallah   onunda  verdim mi  Üniversite  okuyacağım inşallah   :))  Dua edin bana  :)) 


3) Burçlara inanır mısın? Burcunun özelliklerini taşıyor musun?

Pek anlamam  öyle  burç  işlerin den  Burçum Kova   özelliği   nedir  ne anlatır bilmem  doğrusu  :)) bir tek  duygusal  olduğumu  biliyorum :)) o kadar  

Efendim Bir  mimin  sonuna Daha geldik  Gelim mimlediklerime   :)) 


 ARSEL’İN OKYANUSU
Bir delinin tümceleri :)
Anne Güncesi
Cafe Tigris   

Ve  yapmayan  kim  varsa  Hepsi davetli efendim sevgiler  ...


26 yorum:

  1. Keyifle okudum :) Katıldığın için teşekkür ederim canım. Öncelikle geçmiş olsun :(( Ve daha sonra istediğin en güzel mesleği yaparsın, üniversiteyi kazanırsın inşallah :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle hoşgeldin Mcdrgn :)Ben teşekkür ederim Böyle güzel bir mim başlattığın için keyifle yaptım :)İnşallah Çok teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  2. Bu mimleme güzelmiş gerçekten..Yazı eklemeye de vesile oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Doğuş Bey Çok teşekkür ederim sevgiler ..

      Sil
  3. Keçmiş olsun. Məncə həyatda ən dəyərli işlərdən birini edirsiniz. Həm qardaşınıza, həm də ananıza dəstək olmaq əminəm çox şeylər qazandırır sizə. Əzminizə də heyran qaldım. Oxumaq heç bir zaman gec deyil. Sizə tıhsil həyatınızda bol-bol uğurlar. İnşallah hər şey könlünüzcə olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Umman Aslan güzel dileklerin için Dilerim senin de her şey güzel gönlünce olsun Sevgiler ..Tekrar Çok teşekkür ederim ..

      Sil
  4. Benim Metehan oğluşum da havale geçirmişti. Saatlerce ateşini düşürmeye çalıştıktan sonra o rahatlayınca azıcık uyumak için odama geçmiştim. Yatağa tam kendimi attığım sırada hafif belli belirsiz bir tıkırtı duydum. Hiç umursamayabilirdim de, hep şükrederim iyi ki kalkıp bakmışım yine de diye. Meğer eli yatağın kenarına çarpıyormuş. Kaptığımız gibi duşa atmıştık. Hayatımın en korkulu zamanlarındandır..

    Kardeşine sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geçmiş olsun Handan Hanım Rabbım bir daha yaşatmasın inşallah Ben küçük kardeşimde yaşamıştım ikinci defa havale korusunu 1 hafta hastanede yatmıştı Neyse ki Çok şükür hiç bir zarar görmeden atlattık Ama Kardeşim Osman için öyle olmadı ne yazık ki zihinsel engelli olarak kaldı Gene ki Rabbıma Şükürler olsun ki eli ayağı sağlam Bu haline de binlerce şükürler olsun RABBIM kimselere yaşatmasın böyle durumları Tekrar Çok geçmişler olsun Rabbım bir daha yaşatmasın inşallah Çok teşekkür ederim Handan Hanım Sevgiler selamlar da bizden Sevgiler ...

      Sil
  5. Hiç bir şey için geç değildir.Eminim okulu bitirip,üniversiteye başladığınız yazıları da okuruz buradan :) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Çok teşekkür ederim Sevgili Daha Mutlu Yaşam Sevgiler ....:)

      Sil
  6. Yürekten dua ettim.İnşallah liseyi de üniversiteyi de bitirirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sevgili Gamze Hanım Sevgiler :)

      Sil
  7. Yaptığın için çok mutlu oldum öncelikle :))) Çok güzel cevaplardı canım. İnşallah dualarımdasın bundan sonra...Bir gün üniversite mezunu olduğunu yazacaksın ve bizlerde okuyacağız. Yolun açık olsun, sevgilerimle...Bu arada kova burçları çok zeki olur bunu biliyorum bende :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Canım benim Keyifle Yaptım :) Çok teşekkür ederim güzel yüreğine ve dualarına da beni aldığın için İnşallah Dilerim Rabbım nasip eyler bende bu mutluluğumu siz dostlara paylaşırım Tekrar Çok teşekkür ederim Rabbım senin de gönlüne göre versin inşallah En güzeline emanet ol sevgiler :)

      Sil
  8. blogumda ki Blogger iletişim formundan ulaşır mısın banaaaaa ;))

    YanıtlaSil
  9. Beni de mimlediğin için çok teşekkür ederim canım en kısa zamanda yazacağım bu mimi 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica Ederim İlayda Şen Hanım Bekliyoruz Çok teşekkür ederim sevgiler :)

      Sil
  10. Kardeşinize çok geçmiş olsun annenize ve size de Allah kolaylıklar versin. Okumak hiçbir zaman geç bir eylem değildir bence. Sizde bunun ne güzel örneği olmuşsunuz 😊. Dilerim üniversitede en güzel bölümleri okursunuz. Her şey gönlünüzce olsun dualarımdasınız sevgiler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zehra Hanım inşallah Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz İçin Rabbım herkesin gönlüne göre versin inşallah Sevgiler :)

      Sil
  11. samimi yanıtlarını hiç esirgememişsin, olduğun gibi daha doğrusu içinden geldiği gibi yazmışsın, sessiz. bu yönden mimler hoşuma gidiyor, karşımdakinin hoş muhabbetine tanıklık oluyormuş gibi hissediyorum bir açıdan. kardeşin için üzüldüm, Allah kolaylıklar versin. ufakken ben de havale geçirmişim, ama hiç hatırlamıyorum doğrusu. annem hâlâ anlatıp durur. umarım hayalindeki mesleğe kavuşursun, ve üniversiteni de başarıyla tamamlarsın. hiçbir vakit geç değil, samimiyim. bunu gönülden diyorum. zaten bir adım atmışsın, çekinme. derslerin açısından başarılar dilerim sana. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet benim Çok hoşuma gidiyor böyle mimler :) yapması da keyifli oluyor Sana Çok geçmiş olsun Rabbım kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi ...Çok teşekkür ederim güzel dileklerin güzel duaların için Rabbım senin de güzel gönlüne göre versin inşallah Tekrar Çok teşekkür ederim Sevgiler

      Sil
  12. Yanıtlar
    1. Evit okuyorum :)) bir lise öğrencisi var karşında :)) Yedi dersim kaldı çok şükür verince nasipse Üniversite Okuyacağım bana dua et :)) Çok teşekkürler güzel insan sevgiler

      Sil
  13. Hadi basarilar o zaman yolun açik olsun 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Derya Hanım Sevgiler :)

      Sil