8 Aralık 2013 Pazar

Evim evim güzel evim :)

Tüm  dostlara  selam  olsun   15  günlük   Kahramanmaraş maceram sonunda bitti  16 saatlik  yoldan sonra  eve  gelmek  çok güzeldi  ve İstanbul'uma  kavuşmakta  ayrı bir güzeldi  tabi :)  biraz  stresli  biraz sıkıntılı  tabi  biraz  da  gülmeli  bir Kahramanmaraş maceram  son buldu :)  nihayetin de insanın  evi gibi  yok  ne kadar  yakının da kalsan evin  gibi  olmuyor rahmetli  babaannem  ev cazım ev cazım saklar sır cazım  derdi 

doğru  söylermiş :( :) tabi  eve gelmek çok güzelde  birde şu evin  işleri beni beklemese :) yoruldum ama  nihayetinde  çoğunu  bitirdim :) çok şükür annem  den bir itiraf  geldi  tabi  kızım diyor sensiz  hiç çekilmiyor ev  diyor  iyi ki  doğurmuşum seni diyor :) kardeşlerim bile ben sizlikten sıkılmışlar :)  ne güldüm  ama :)  neyse ki şanslıyım  böyle  seni  çok seven bir ailem  var  çok şükür  Rabbım  başka  dert vermesin  her  şey gelir geçer  geriye  bir sen ve ailen kalır  Rabbım   herkesin  ailesini  sağlık huzur  versin   her şey gönlünüzce olsun inşallah  :) 

4 yorum:

  1. Merhabalar Sessizkaldım.

    Kahramanmaraş ziyaretiniz sonrası yaptığınız uzun bir yolculuktan sonra evine yani İstanbul'a dönmüşsün, ne güzel! Elbette insanın evi gibisi yoktur. Çok kısa ziyaretler sonrası bile evimize geldiğimiz de ne kadar mutlu oluyoruz. İnsanın evi gibisi yoktur vesselam.

    Cenab-ı Hakk, hepimizin hakkında hayırlısını versin. İşlerimizi kolaylaştırsın ve bizleri doğru yola iletsin, katından da bir rahmet ihsan eylesin.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Recep Ağabeyim hoş geldin

      Aynen öyle valla abim insanın evi gibi yok amin amin her zaman ki gibi o güzel dualarını eksik etmediğin çok Teşekkür ederim abim ...

      Sil
  2. Hoşgeldin.

    Biz de cumartesi gidip pazar geldik ama ben de evimi çok özledim. :)
    İnsanın kendi evi gibi yok. Allah'a şükürler olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum yolcu sende hoşgeldin güzel insan:) aynen öyle valla insanın kendi evi gibi yok çok şükür ..

      Sil