18 Mayıs 2012 Cuma

içimdeki çığlıklar....

Bir yaşam tutum gökyüzünden ipler attım yalnızlığıma tüm şehir bana küstü suskunluğuma ......sessiz kaldım ...

6 yorum:

  1. Merhabalar Sessizkaldım;

    Blogcu'daki son serzenişlerinizi ifade eden bloğunuzu okuduktan sonra, Blogger'e de üye olduğunuzu öğrenince sevinmiştim. Adresinizi aradım ve buldum. Her bloğunuza yorum yazdım ama sizden bir türlü cevap alamayınca ne yalan söyleyim size kırıldım. Ama nereden bilebilirdim ki, sizin yeni bir eve taşınma telaşında olduğunuzu... Her neyse, Yeniden Blogger'e hoş geldiniz diyorum. İnşallah burada güzel arkadaşlıklar bulabilirsin. Ancak profil fotoğraf bilgilerinizde bloğunuzun "bağlantılarım" adresiniz yok. Profilinize bunu ilave edin, yoksa üye olduğunuz bloggerler size dönemezler.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar Sessizkaldım,

    Yine ev mi taşıyor sunuz?

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten uzun zamandır ev arıyorduk önceki oturduğumuz ev çok küçüktü o yüzden çıktık şimdiki yerimiz daha iyi :) selam ile dua ile kal abim

      Sil
  3. Merhabalar Sessizkaldım,

    Hele şükür, kendi sayfanızda da olsa sesinizi duyabildim. Ben 57 yaşında ve de 4 torun sahibi bir dedeyim. İşte artık kendimi böyle okumaya ve yazmaya verdim. Sizi ta Blogcu.com'dan tanırım. Sizin bir ağabeyiniz olmuştum ve ağabeyiniz olarak ta yazılarınızı okumaya ve yorum yazmaya devam edeceğim.

    Blogcu.com'da kalmaya devam etseydiniz, sizi orada ziyaret etmem mümkün değildi. Çünkü Blogcu.com gerçekten cıvıtmış artık!..

    Kendinize uygun bir ev bulmanıza sevindim. Güle güle ve ağız tadıyla oturun.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet abicim hele şükür uzun bir aradan sonra yerimi buldum :) sizin gibi böyle değerli bir insanı tanımak çok güzel sevdiklerinle Ailenle ve o güzel torunlarınızla sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim her zaman beklerim abicim saygılar sevgiler selam ile dua ile kal ...sessiz kaldım .özlem.f

      Sil
  4. Merhabalar Sessizkaldım.

    İlk blog denemelerimin yaşandığı blogcu ortamında tanıdığım ve yazdıklarınızı hep okuyarak yorumlarda bulunmaya çalıştığım bir blogcu kardeşim olarak, "iyi ki, siz de blogcu'yu terk etmişiniz ve burasını tercih etmişiniz" diyeceğim.

    Burada en çok mutfakçı anneler var. Şiir, hikaye ve anılarını yazanlar da var ama, dediğim gibi en çok mutfakçı ve çocuk büyüten annelerin blogları var.

    Blogger'de ki arkadaş yelpazeme baktığınızda bunu görürsünüz.
    Biraz daha araştırma yaparak elbette edebi türden yazan ve çizen bloggerlere de ulaşılabilir.

    Ben aynı zamanda Milliyet Blog'da da yazıyorum. Orada: günlük, siyaset ve edebi türden yazanlar daha çok.

    Neyse fazla başınızı ağrıtmayayım. Siz ebir de My Opera'yı soracağım. Orası nereden aklınıza geldi de orada yazmaya ve çizmeye başladınız? Yani orasını nasıl keşfettiniz?

    Sizin için oraya üye olup blog yazmaya başlamıştım ama, sizden ses soluk çıkmayınca blog sayfamı hesabımla birlikte tekrar sildim.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil