19 Temmuz 2019 Cuma

Meloş ve boğazı :))

Merhaba efendim tüm dostlara selamlar sevgiler olsun gene bir kayıplara karıştım :) bu aralar bir yorgunluk var üstümde sanırsınız öküz geçmiş dövmüş gibi :))  Gerçekten :) efem   malum üniversite  sıvan sonuçlarını açıklandı saolsun ÖSYM  gece çok güzel bir sürpriz yaptı açıkladı gününden  bir gün önce :) Neyse bizim ki heyecanla açtı giriş yaptı girdik sonuç 300 puan almış isyanlara bağladı iki gün kafam  göçtü vallahi :) Çoğu çocuklar barajı bile geçememiş çoğun puanları çok kötü gelmiş ne diyelim hayırlısı olsun ucunda ölüm yok ya bir daha ki sefere kaldılar artık tabi onlar için bir sene kayıp olacak ama genede hayırlısı olsun haklarında ...Neyse bizim ki iki gündür iyi şükür  tercihleri yapacak inşallah isteği bölümü kazanıp gider İngiliz Edebiyatı istiyor da :)  onun derdi Konsolosta çalışmak :) inşallah Rabbım tüm gençlerinin gönlüne göre versin inşallah ..Meloşu sorarsanız iyi gayet çok şükür ruhuspuluk yok bu aralar :)) Bizim evin üstünde ki Ressam eminin  yanında takılıyor:)  ikisi artık kanka oldular :) bu  aralar baya güzel şeyler yaptılar  eski mobilya filan onları yeniden tamir edip yeniliyor çok güzel oluyorlar gerçekten :) bizim meloşunun işi genelde zımpara yapmak :)  tabi çayı hiç eksik olmaz oda var :) ..Bu sabah az daha bizim şişko meloş Rahmetli babaannemin yanına gidiyordu vallahi :)) Her zaman söylüyoruz biraz yavaş ye boğazına takılır ıh diye gidersin diyoruz bir şey olmazzzz der hep şişko :)) sen bir den ye boğazına takılsın  nefesin gitsin gözlerde gitti hemen kalktı annem vurdu sırtına oda kendine de vuruyor neyse sonra yuttu kendine geldi tabi annem gitti :) tansiyon çıktı :) at ağızlı şişko işte biz de çintisiz derler yani biraz  sakin ye demek gibi :) yok olmaz illa o koca koca lokma atacak ağzına şişko :) ..Bizi bir korktu velhasıl meloş  :) ..Şu bizim yumak hanımın tercihleri filan bitsin meloşa denize gideceğiz inşallah:)
Aslında bu aralar alıp başımı gidesim de var yok değil hani ... En sevdiğim arkadaşım da evlendi gitti tek kaldım bende :) Geçende yazdım ona malum şu sıralar bir uygulama var yaşlandırma ünlüler bile yapmış hep :) ben çok Ajda Pekkan ablama güldüm :)) Bende arkadaşımla olan ikimizin resmi olanla yaptım ikizim aynı anda yaşlandık :)) ikimiz de tipleri kaymıştı gerçekten :))) onda yolladım nasıl güldü ama :)) arada böyle şeyler oluyor işte :)  şimdilik durumlar böyle dostlar :) 

Evet şimdi de dostlara bakalım neler varmış şöyle :) 

Sevgili güzel yürekli Kaktüsün Kaleminden  uzun zamandır yoktu gelmiş  yeni yazılarıyla tekrar aramızda hoşgeldin canım benim  :) 
https://siradanbirkaktus.blogspot.com/2019/07/heyyooooo-geri-mi-dondum-ne-uzun.html

Ve sevgili güzel  arkadaşım    Bugünün Notu   Kendisi Sevgili Beyda'nın Kitaplığın da bloğunda yazıyor   Yeniden      Kapı Önü Dedikodular serisini yeniden yazma başlamış şimdsi çok güzel bir Orta okul aşkını anlatıyor  Çok keyfili yazmış gerçekten okuyun derim 6 bölüm oldu bile :) 
https://beydaninkitapligi.blogspot.com/2019/07/kap-onu-dedikodular-ortaokul-ask-gelde.html#comment-form

Sevgili arkadaşımız    Aysu  güzel bir   Düşünce Yazılarım başlığı altında bir yazı yazmış güzeldi sizlerde belki göz atarsınız :)  
  https://aysuarici.blogspot.com/2019/07/dusunce-yazlarm-1.html

Sevgili güzel kadınlar Dert Anası   Çok güzel bir kitap projesi başlatmışlar gerçekten çok güzel gidiyor iki bölüm oldu bile  bir göz atın derim Kitap Projesi .
https://www.dertlidostum.com/2019/07/kitap-projesi-2-bolum-1-parca.html

Sevgili  güzel arkadaşım Yağmur Serhat ..  Yağmur uzun zamandır yoktu geri gelmiş biraz sıkıntılar yaşamış ama inşallah hepsi geçer gider ...ona da bir uğrayıp  destek gibi güzel yorumlarınızı bırakırsınız ..http://yagmur-serhats.blogspot.com/2019/07/nerede-kalmstik.html

Evet şimdilik bu kadar görüşüz efendim :)) 

13 yorum:

  1. İnşallah istediği bölümü kazanır :)

    Meloş'a da geçmiş olsun. Belkş bundan sonra dikkat eder lokmalarına :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel kadın 😊🌸❤ inşallah 😀 sevgiler canım benim 😊🌸

      Sil
  2. Sen ne kadar güzel yüreklisin canım :) Arkadaşların yayın linklerini paylaşmışsın.
    Bende de bir yorgunluk vardı ki hiç yazamıyordum. Biraz biraz açıldım. İnstada görüyorum paylaşımlarını. Meloş'a geçmiş olsun. Aman dikkat etsin, bak anneciğiniz de telaşlanmış :( Başarılar dilerim ona. Sevgilerimle kızım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel ablam benim :) Amin inşallah tüm çocuklara ..Çok sağ ol güzel yürekli ablam sevgiler ...:)

      Sil
  3. Meloş’a geçmiş olsun. Dikkat etsin kendine 😀

    YanıtlaSil
  4. Meloş’ a ve sizlere çok geçmişler olsun. Sınava giren yavrumuz de inşallah istediği bölümde okusun. Bloga yabancı olduğumdan kim kimdir henüz anlamadım, ileride çözerim yavaş yavaş 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin canım benim 😊🌸 aynen yavaş yavaş çözersin 😊 Amin inşallah çok teşekkür ederim canım benim sevgiler 😊🌸

      Sil
  5. Inşallah istediği yeri bölümü kazanır.
    Meloşa geçmişler olsun diyorum .Sevgilerimle canım benim 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah canım benim 😊🌸 çok teşekkür ederim sevgiler 😊🌸 canım benim 😊🌸

      Sil
  6. hehe çok eğlendim. ingiliz edebiyatı hadiiii hayırlısıııı :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba canımcım. Meloşa geçmiş olsun. Zaten yemek yemeyi sevdiğini söylemiştin. Hızlı hızlı yiyeyim derken boğazına takılması normal. Dikkat etsin kendisine valla o bizim fenomenimiz artık. İngiliz Dili ve Edebiyatı benim zamanında akılsızlık edip de okumadığım bölüm. Sonuçta edebiyat bölümü okudum ama İngiliz dili ve edebiyatı okusaydım, yurt dışında çalışma imkanı bulabilirdim. Kardeşin kesinlikle o bölümü kazanmalı. Bence bu sene daha sıkı çalışsın ve kesinlikle kazansın. Kendinize iyi bakın canım benim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Meloş un uğraş bulmasina sevindim. Onun iştahı benim kizda da var. Yer yer karni karni ağrır diyete soktuk artık çok obur 😂

    YanıtlaSil