8 Haziran 2019 Cumartesi

Ben geldim :)

Efendim Tüm dostlara selamlar sevgiler olsun ...Nasılsınız nasıl geçti bayramınız bakalım :) bir sorayım dedim efem:)..Mübarek Ramazan Ayını da Ramazan Bayramını da geri de bıraktık Rabbım bir daha ki seneye de tutmayı görmeyi nasip etsin inşallah ...Efendim Benim bayramım evde geçti tüm... Akrabaların memlekette olması bir nevi benim açımdan çok güzel yani:) neden şundan tüm akrabaları gezmek ve hepsinin bize gelmesi :)) ...Benim için sakin ve güzel bir bayram geçti aslında meloşla evde takıldık biraz sahile indik annemin bana tavuk dünyası sözü vardı :)) onunda yedik afiyetle meloşla :) ..
Biraz beni muhittin korkuttu kuzum benim hasta oldu biraz bir baktım evdekilerde korkmuş :) biraz ateşi vardı ayakların da hemen veterinere sordum  korkma dedi iştahı yerindeyse sorun yok dedi asıl yemezse kork dedi neyse ki  yerin de kızımın :) ...Ona en sevdiği ballı yemi aldım sevdiği yemden aldım ..Şimdi iyi çok şükür neşesi keyfi yerin de kızımın şimdi yeni kelime öğrendi cici kuş diyor :) kurban olsunlar kızıma :) ..Annem  ona ağrı kesici verdi suda eritip suyuna kattı içti :) onun sayesin de indi ateşi çok şükür ...
Bunu da bize veteriner söylemişti böyle durumlarda vere bilirsiniz diye işe de yaradı teşekkür ediyorum kendisine :) ...Şimdi gelelim benim artık bir yığın laf ettiğim babama yahu adam..  bayram dedik aradık adamın telefonu kapalı ilk günü sonra ikinci günü oldu gene kapalı.. bir ara açtı mesajı geldi aradık bu seferde meşgule koydu döver misin söver misin :) hadi buyurun bu gün aramış kardeşimi bir yığın laf etti çocuğa benim sinirler attı iyi ki diyorum çok şükür diyorum burada değil ...Rabbım elden ayaktan koymasın mutlu mesut yaşasın orada ...Bu arada bizim meloşun saç tıraşı  ten ten tıraşı yaptırdık :)) tam bir meloş oldu :)))) yeni gözlükleriyle ve dengeli pötür şapkası ile :))))) ..En kısa zamanda bir resmini.. çekerim  dedim çektim :)..Dün  akşam sahile indik acık gezdik çay içtik çekirdek çitlettik :)) görmüşsünüzdür resmini  instagramda :)...
Sahilde gezerken Coşkun Sabah  konseriyle karşılaştık meloşda sever :) bir güzel dinledik eğlendik güzel tesadüf oldu  :) ..Bu arada bizim evde bir deli dana var :)) şundan  malum lise bitti üniversite  sınavı var bizim küçük cadıda ona hazırlanıyor inşallah oda tüm çocuklarda emeklerinin karşılığını alırlar ..
Rabbım hepsine kolaylıklar versin inşallah ...Birde üstüne telefonu bozuldu çok güzel oldu anam çenesine vurdu ya :)) bu gün en son aldık bir telefon uygun fiyata çenesi sustu ama şuan size yazarken bile carlıyor :)) ..Hayırlısıyla şu sınav da bir bitmseydi çenesi az susardı :)) ...Ve son olarak bizim meloş :) sizlere  selamı var :) yeni tarzımız :)) 


Hepinize selamları sevgileri var meloşun üstüm de kalmasın  dimi :) 


Ve son olarak küçük bir mini dizi izledim çok güzeldi gerçekten bugün final verdi sonun da ağlatı ama :( Dengi dengine ... Orada Murat Kekili şarkısı Dur söyleme ..sevdiğim bir şarkıdır umarım siz de beğenirsiniz keyfili dinlemeler ..Dengi dengine dizisinden  Güle güle Seyfi .....




Sevgiler efendim ..:)

34 yorum:

  1. Merhaba hoşgeldiniz

    Bütün babalar öyledir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşbuldum çok teşekkür ederim ..galiba :) sevgiler

      Sil
  2. Woow Nice article I am like your post. "Perfect "
    Good job TanksFor sharing
    Please follow me back


    Buku Vs Youtube Apa Yang Ada Di Benak Anda Kebanyakan berasumsi No..

    YanıtlaSil
  3. sınava girecek evlatlara bol şans..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin amin canım benim çok teşekkür ederim sevgiler 😊🌸

      Sil
  4. Meloş tarz olmuş canım, harika :)

    Sınava girecek cadıya Allah zihin açıklığı versin :)

    Öptüm seni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz 😊🌸Amin çok teşekkür ederim güzel kadın 😘 sevgiler canım benim 😊😘❤

      Sil
  5. Çok güzel neşeli bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım benim sevgiler 😊🌸

      Sil
  6. Hoşgeldiiin. Meloşa da selamlar 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum canım benim 😊🌸 Ve aleyküm selam Sevgiler 😊

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. hoşbuldum canım benim 😊🌸 Ve aleyküm selam Sevgiler 😊

      Sil
  8. Hoş geldin canım, sohbet eder gibi okudum yazını. Çok keyifli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum canım benim 😊 çok teşekkür ederim sevgiler 😊🌸

      Sil
  9. hoş geldiniz hayırlı bayramlar

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar Sessizkaldım.
    Önce geçmiş Ramazan bayramınızı tekrar kutlar; sizlere sağlık, sıhhat ve afiyetler dilerim. Meloş'un da selamını bilmukabele aldım ve kabul ettim. Bildiğim kadarıyla Meloş erkek kardeşin öyle değil mi? Meloş'un asıl adı nedir? Kuşuna da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

    Bence sen hiç sessiz kalma, har anını değerlendir ve hayatın tadını çıkarmaya bak, zaten ben seni öyle görüyorum.

    Selam, sevgi ve saygılarımla birlikte Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin güzel Abim çok teşekkür ederim ...Meloşun asıl İsmi Osman ..Evet abim erkek kardeşim Tekrar Çok teşekkür ederim güzel abim Selam ve dua ile kal En en güzeline Emanet ol sevgiler ...

      Sil
  11. Bir süre sessiz kalmışsınız sakin bayramlar güzeldir hoşgeldiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz öyle oldu Çok teşekkür ederim Hoşbuldum sevgiler ..

      Sil
  12. Özlem’cim güzel bir bayram olmuş, Muhittin’ciğin de birşeyi yokmuş çok şükür, oh ne güzel herşey gönlünce olsun, kocaman sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Erenim güzel arkadaşım benim :) Çok şükür iyi sıpa :) Amin seninde güzel arkadaşım benim kocaman sevgilerde benden sana canım benim :)

      Sil
  13. Yanıtlar
    1. seni görmek ne güzel sende sefalar getirdin hoşgeldin canım benim Hoşbuldum :) Sevgiler bu arada mimlendin beklerim :) yaz mimi :)

      Sil
    2. Saol canm hemen bakıyorum 😊

      Sil
  14. Hoşgeldiniz! Enerjiniz yazınızdan okuyanlara geçiyor. İçimi ısıttı samimiyetiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum çok teşekkür ederim gerçekten 😊🌸siz de Hoşgeldiniz sevgiler 😊🌸

      Sil
  15. Merhaba canımcım. Uzun zamandır uğrayamadım sana. Yine Meloş'tan haberler almak çok güzel. Arayı fazla açma bence özletme kendini. Sevgiyle kalın. Meloşa selamlarımızı ilet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba canım benim hoşgeldin 😊😘ve aleyküm selam söylerim 😊 evet biraz çok açtım arayı ama geliyorum 😊birikti yazacaklarım 😊🌸 sevgiler canım benim 😊❤

      Sil