5 Haziran 2018 Salı

Biri Seni Anlatsın MİM :)


Efendim dostlara selamlar sevgiler olsun malum mübarek Ramazan ayındayız mübarek bitiyor bile yavaş yavaş :) benim de gündüz vallahi oruçken kafam pek çalışmıyor :)) yemekten değil su aradığım için :)) Efem aslında anlatacak çok şey birikti ama önce sevgili arkadaşım Yıldız (Bir Yıldızın Hikayesi ın başlatmış olduğu güzel bir mim var onu yapmak istedim çok fazla bile geç kaldım aslında bunun için özür dilerim güzel arkadaşım dan :) Efem mim çok keyfili aslında........ Biri Seni anlatsın mimin ismi siz değerli dostlarda yapmasını isterdim :) Ve güzel arkadaşım de beni mimlemiş eh bizde yapmak düşer efem :) hadi başlıyoruz :)) inşallah çok güzel ve keyifli bir mim olacak :)) Ve ben Sevgili Arkadaşım Yıldızı (Bir Yıldızın Hikayesi Anlatmaya çalışacağım :)) hadi bana kolay gelsin :)) Oda ilk olarak güzel insan DEEPTONE anlatmış gerçekten çok güzel bir analiz yapmış okumak istersiniz buyun tık tık
15 Soruyla Anlattığım Blog Sahibi:


Soru 1. Blogunun adı ne?
Güneşe Bakarken


Soru 2. Blogunda ne tür konu/konulara yer veriyor.

Aslında sevdiği tüm konular hakkın da yazıyor çok güzel kısa öyküler günlük hayata ,yaşama insana dair yazılar kitap ve yazar önerisi filmler içinden geleni yazıyor ve içten samimi ve sıcacık yazılarını okumayı seviyoruz :)bence öykü yazmada gayet başarılı yazmaya devam etsin :)


Soru 3. Konu başlıkları içerisinde size göre en çok hangi konuda daha etkileyici yazıyor?

Öykü yazmada çok iyi yazdığı bir kaç öyküleri okudum çok güzel ve içten sıcak samimi ve keyifle yazıyor ve günlük yazıları da çok güzel ve bizde keyifle okumak kalıyor ..:)


Soru 4. En çok hangi blogları okuyor?
bir ayrımı yok eski yeni gelen tüm dostları okuyor ve her bloga çok güzel yorumlar bırakıyor:)


Soru 5. Bir blogger olarak size göre en çarpıcı özelliği ne?

sıcak samimi ve içten oluşu ve severek yazmayı anlatmayı ve bir şeyler öğrenmeyi ve bizlere de bunu aktarması ve bloğuna verdiği değer .. Ve kalp kırmamayı elinden geldiği kadar güzel bir dilde anlatması ...değer vermesi sevecen olması naif ve sakin biri oluşu :)

Soru 6. Bıraktığı yorumlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
az ve öz yorumlar yapıyor ve saki o yazar ken yüzün de ki tebessümleri görüyor gibi oluyor insan :) içten sıcacık yorumları tebessüm ettiriyor :) Hep gülüsün inşallah :)

Soru 7. Son dönemde yaptığı paylaşımlar içerisinde en çok hangisini beğendiniz?
Var üstelik yorum yapmayı unutan ben :( oda benim ayıbım artık okudum ve çokta güzel yazmış gerekten ..Gül Bahçesi ÖYKÜ (BEKLENMEDİK YALNIZLIK I) bu öyküsü geçen sene katılmış olduğu inönü Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından düzenlenen “V. Her hastalık Bir Hikayedir” temalı öykü yarışmasında öyküsü üçüncü gelmiş ben biraz geç kaldım ama :(tebrik ediyorum arkadaşımı çokta güzel yazmış yazmaya devam etsin :) 


Soru 8. Bloguna ilk baktığınızda sizde bıraktığı intiba nedir?

Keyifli içten sıcak samimi eğlenceli güler yüzlü 😊❤

Soru 9. Blogunda şöyle olsa daha iyi olurdu dediğiniz bir yön var mı?
Bana göre yok gayet güzel bir blogu var 😊❤

Soru 10. Hayata nasıl bakıyor ?
Azimli kararlı ayaklarının üstünde durmayı bilen her şeyden önce bir anne olması hayata güzel gözlerle bakmayı bilen yaşama sevinci çocuk ruhlu keyifli ve eğlenceli güler yüzlü ve birazda duygusal biri ve güzel bir gönül dostu 😊❤🌸

Soru 11. Onu üç kelime tanımlasanız ne derdiniz?
Samimi içten sevecen

(Bir de özellikle resim kullanmayan arkadaşların kafamızdaki hayali görüntüsünü tahmin etme kabiliyetimizi ölçen birkaç soru daha hazırladım. Eğlenceli olabilir ne dersiniz?)

Soru 12. Sizce yaşı kaç?
Sanırım 30 yaşlarda evlat sahibi güzel bir anne 😊😘

Soru 13. Kilosu ve boyu kaç?
Hımm😊 1.70 cm boyu çok kilo biri olduğunu sanıyorum 60 kilo vardır 😊

Soru 14. Ten rengi nedir, Saçları nasıldır?

Beyaz tenli siyah ve kahve tonlarında saç rengi ne çok uzun nede çok kısa idael bir saçı var genelde topluyordur 😊
Soru 15. Giyim ve makyaj tarzı nasıl?

Çok fazla makyaj yapan biri değildir az ve öz yapıyordur özel günlerde makyaj yapıyordur kendine yakışanı giyiyordur sadece ve şık sanırım kapalı biri 🌸❤😊


Efendim inşallah  olmuştur  umarım beğenirsin güzel arkadaşım :) ve gelelim mimlelenlere Efem ilk 5 yorum  yapan arkidişler mimlenmiştir :)  sevgiler  kocaman :) 

17 yorum:

  1. Canıııııım benden sonraki ilk beş yorum tez vakitte gelsin inşallah. Beni çok ama çok mutlu ettin. Çok teşekkür ederim içten ve samimi cevapların için ve beni kalbinde koyduğun yer için. Ruhsal analizlerimle ilgili cevaplarına (Sevecen, naif, sakin vb..) inanılmaz derecede şaşırdım. İnsan demek yazdıklarıyla sandığından daha çok ipucu veriyor karşı tarafa. Gelelim fiziksel görüntümle ilgili cevaplara 30 yaşlarındaki tahminin için sadece çok teşekkür ederim deyip hızlı hızlı geçmek istiyorum bu soruyu:)). Boyum 1.64 kilom 59-60 civarı. Saçım ve tenimi hedeften vurmuşsun. Kapalı değilim. Zihni, beyni, kalbi açık olan herkese eşit mesafedyim. Ve seni tandığım için de çok mutluyum. Beni sadece son zamanlarda takip eden biri olarak gerçekten çok iyi ve çok isabetli yorumlar yapmışsın. Tebrik ediyorum seni ve güzel yüreğinden öpüyorum. Sevgiyle kal :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok mutlu oldum gerçekten canım benim 🙌🙌🙌😘🌸beğendiğine çok sevindim senin gibi güzel bir dostu kazandığım için çok mutluyum 😘🌸🌸o güzel gönlüne yüreğine selamlar sevgiler olsun canım benim 😘😘

      Sil
  2. ooo bu ne güzel bir tanıtım olmuş böyle ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım benim 😊❤eh seni de mimlemiş olalimi 😊🌸sevgiler canım benim 😊❤

      Sil
  3. Evet merakla ve heyecanla bekliyorum 😊evet biliyorum güzel insan 😊🌸çok teşekkür ederim sevgiler 🌸

    YanıtlaSil
  4. çok beğendim bu mimi :D fakat çok arkadaşım olmadığı için beni tanıtacak birinin olacağını sanmıyorum :D :D takibe aldım sizi bana da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence yapın çok zevkli ve eğlenceli bir mim mesela bu yazdığım sevgili arkadaşım Yıldızla biraz geç tanıdık ama onu biraz olsun anlatmayı başardım 😊bence yaparsın 😊🌸beklerim çok teşekkür ederim hoşgeldin ayrıca 😊🌸sevgiler

      Sil
  5. çok güzeldiiii doğru yazmışsın bencesi deeee, yıldızın cevabına da güldüüüüüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel insan :) sevgiler iyi bayramlar

      Sil
  6. Bu mimlerde en çok merak ettiğim kısım acaba yaş, boy ve kilo kısımları tutuyor mu? Çok güzel bir mimdi. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. genelde az olsa tutuyor :) Çok teşekkür ederim canım benim sevgiler iyi bayramlar

      Sil
  7. :) başlattığın mimi çok eğlenceli olmuş. Ancak benim gibi insanları bırak tanımadan tanımayı 7\24 karşısında dahi osa tanıyamayan biri için bu mimi cevaplamam çok zor. O yüzden beni bu sefrlik maruz gör. Ama sana bir mim borcum olsun. İlk yapacağın mimi beni mimle hemen cevaplarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olsun bir mim borcun :)) Çok teşekkür ederim canım benim sevgiler iyi bayramlar

      Sil
  8. Bende zor tahmin ederim işlerden dolayı fazla ilgilenemiyorum ama çok farklı çok özel bir mim olmuş.Kaleminize sağlık ve senin gözünde Yıldız'ı tanımak güzeldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel yüreklim benim sevgiler iyi bayramlar :)

      Sil
  9. Ne güzel anlatmissin 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım benim sevgiler iyi bayramlar :)

      Sil