2 Şubat 2017 Perşembe

Meloş ve ben :))

Merhaba  efendim  Tüm Dostlara  selamlar sevgiler  olsun  ....Bu  aralar  hep hüzün  dedik  biraz  da  gülelim  neşemiz  yerine gelsin  dimi  ama :) ne  diyordu  Nazım Hikmet  Şiirin de .,
( İnsanlar gülüyordu de Trende, vapurda, otobüste 
Yalanda olsa hoşuma gidiyor, söyle.
Hep kahır, hep kahır, hep kahır
Bıktım be.....  Cem  karaca  da  Çok güzel söylemiştir  Yani  Şarkı  olarak  :)Efendim  Geçenlerde şöyle  bir durum oldu  bizim  bu arada  Pazartesi  Pazarı  kuruluyor .. Normalde  pek  gitmeyi  sevmem  pazara  şu sebepten  bayanların  pazar  arabaları  ve  yolun  orta  yerinde  dikilip sohbet  etmeleri beni  deli ediyor  zaten  pazar  kurulunca  sokak  darlaşıyor  birde  bunların  böyle yapması  beni  daha çok  delirtiyor  :))  pazardan  önce  başıma  geleni  anlatayım  malum  bu  minibüsler  nasıl  gittikleri  belli  yollarda  deli gibi  ...bende  annemle  bindik  pazara  gideceğiz  tam  ineceğimiz  yere  geldik   müsait  bir yerde  indirir misin  dedik  durdu  annem  indi bende tam arkasından  sen bu  hönşik    şöferrr  tam ben inerken  hareket  eti  bir güzel  ineğin  yüzünden az daha  altında kalacaktım  minibüsün ..Tabi  ben  bir bağırır  hiç  durur-muyum  buna bir saydım gözün  kör mü  dedim  geri  zekalı  inerken  görmüyor musun   dedim ben buna  bir çıkıştım  görmeyin  beni  ..özür filanda  yok hee ben delenince  bu bir  kaçar  şerefsiz  hani  derler ya  arkasına  bile  bakmadan  kaçtı  buda öyle oldu  :)))  annem sakin  ol  bıktım  senin bu  deliğin den  Allah annemde  başladı mı söylenmeye  tam olduk şimdi  dedim  :)))  azcıkta  anama dellendim  ayy kadın genede  gitti  tabi  pazara :)) oyyy  oyy  zati  fiyatlar  alıp başını  gitmiş  hıyarı  unuttuk  zaten iyice domates deseniz  Allah  muhafaza  artık  hiç  bir şeyin  yanına  yaklaşılmaz  oldu  Allah  sonumuzu  hayır eylesin  inşallah  ...ne  diyelim .. Efendim tabi bu  ara da  bizim meloş  hiç boş durur mu  adam yedi  yirmi dört  aksiyon  yanii :))) bu şimdi ilk  mikrofonu kırılmış  onla  başladık  biz  bu arada  mikrofon dediğimiz  bildiğiniz  çocukken  çalmaya  çalıştığımız  flüt :))  aldık  hadi onu 3,5 liraya  hemde kırmızı  :)) avmler  sağ olsun  :)))  sonra kulaklık  başladı  Allah'ım  hadi onu da aldım  ilk almaya başladığım da kulaklık 3 liraydı  şimdi oldu en  kötüsü  6 lira :)) onun da  tek bir rengi kalmış  almak  zorunda kaldım  hemde  pembe  :)))  bizim melo  görünce  bir söylendi  bu nee dedi  karı işi  bu  karı işi  demez  mi :))  ben arvatmıyım dedi  ya  :))) Sonra  dedim meloş sus bi  la  :))  sen dedim bununla  kıvır  hem sana  başka  rengini alırım dedim artık ikna  oldu tabi işin ucunda  kıvırmak var ya  ondan  :)) piss  şişko ne olacak  :)) velhasıl  bizim meloş  hiç  durmuyor  adam :)))  kımıl zararlısı  :)))   Efendim   yüzünüz den  tebessümler  hiç eksik olmasın    en güzeline  emanet olun .Bu  arada bizim meloşun  hepinize  selamı  var paşamın  üstümde  kalmasın  ileteyim :))

Bu  arada  Rahmetli Barış Mançonun  da ölüm yıl dönümü Allah  Rahmet  eylesin ..Güzel  bir insandı  Mekanı  Cennet olsun  ..Ve  onun  güzel bir şarkısıyla  bitiriyorum Hepinize  Sevgiler     ..






26 yorum:

  1. 6 lira kulaklık 3 lira flüt kaldımı ya..😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Var halen :)) bende bu sayede biraz olsun kurtarıyorum :)) yoksa bizim meloşa ne kulaklık nede flüt dayanır :)) Çok teşekkür ederim sevgiler ..:)

      Sil
  2. Minibüs hatlarını kaldırtacaksın bu şehirden. Hepsi birer canavar olmuş. Bir defasınad minibüsün camından uçuyordum ki bir adam tuttu kolumdan. Şükür bir felaketten kurtulmuş oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten öyle hepsi birer canavar olmuş Çok geçmiş olsun Rabbım korumuş Çok teşekkür ederim Sevgili Profösör Sevgiler ...

      Sil
  3. İlahi canımya baya güldüm sayende Allahta seni güldürsün ne macera ama hiç yılmak yok ama güçlü inatçı oldyuğun çok belli hep böyleol bence hayatla böyle baş ediliyor işte biraz inatçı olmak gerek .Aleyküm selamm meloşa :) Seviliyorsunuz.Allah'a emanetsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Canım benim cümlemizi inşallah :) Aynen yoksa başa çıkılmıyor bu hayatla :)) Çok teşekkür ederim Canım benim En güzeline Emanet Ol sevgiler ..:)

      Sil
  4. Merhaba Seni bir mühendisin Güzellik dünyasına davet ediyorum :D http://tembelprenses.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Elif Hanım Hoşgeldiniz Tabi ki gelirim sevgiler :)

      Sil
  5. Önce geçmiş olsun. Dolmuşlar....

    Çok gülerek okudum. Pazar konusunu Ankara'da hiç yaşamıyor olunca sadece yaz tatilindeki pazarı biliyorum.

    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ACEMIDEMIRCI :) sevgiler ..

      Sil
  6. Minibüsleri oldum olasi sevmem 😕😕😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sevmiyorum ama ne yaparsınız mecbur kalıyoruz :)) Çok teşekkür ederim Derya Hanım sevgiler ..

      Sil
  7. O pazar arabalarını ayağımın üzerinden geçirip gidiyorlardı hep...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sinir bozucu o pazar arabaları :)) Çok teşekkür ederim Naz Hanım sevgiler ...

      Sil
  8. Ben de pazara gitmeyi hiç ama hiç sevmem. Küçükken annem zorla götürdüğünden mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir :) Ben halen sevmem annem işte :)) Çok teşekkür ederim Nilgün Hanım sevgiler ..

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. :))) Çok teşekkür ederim güzel insan sevgiler :)

      Sil
  10. Minibüslere binmeyi hiç sevmiyorum ben de, olanağım varsa başka toplu taşımayı kullanıyorum ya da yürüyorum... Pazarların en kötü yanı da pazar arabaları gerçekten, beni delirtiyorlar :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beni de delirtiyor gerçekten :)) Ahh o dolmuşlcular :)) Çok teşekkür ederim Kağıt Salıncak Güzel insan sevgiler :)

      Sil
  11. minibüs ve pazar, şu hayatta en sevmediğim iki kamusal alan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hoşgeldiniz Semmma Hanım ..Bende sevmiyorum ama ne yaparsınız mecbur kalıyoruz bazen :) Sevgiler

      Sil
  12. Ne pazarı ne de minibüsü seviyorum ama işte mecbur kalıyoruz bazen 😊. Evet haklısınız hep rehavet, hep bir kasvet. Gülmeyi unutacağız yakında. Eğlenceli bir yazı olmuş neşelendirdiniz teşekkürler. Sevgiyle kalın 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle :) Çok teşekkür ederim Sevgili Zehra Hanım Sevgiler :)

      Sil
  13. Hep böyleler ya. Benimde başıma bu tarz bir şeyler gelmişti. Ne deyim hem de ilkokula gidiyordum daha nasıl korkmuştum. Evet çok gülümsetti yazınız beni. Bu arada bloğumdaki mimde mimlendiniz, uğrarsanız sevinirim. Bizden de her ikinize çok selam, sevgiler...:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep geliyor başımıza :) Çok teşekkür ederim Büşra Hanım Sevgiler :)

      Sil