28 Ocak 2017 Cumartesi

Yaş günüm :)

Efendim  Tüm  dostlara  Selamlar  sevgiler  olsun  ..Bir yaşın    daha  bitirdik  Ömür dediğin  şey  bir  su misali  akıp gidiyor  Hayatın  getirdikleri  kadar  götürdükleri  de  oldu  elbet  iyi  da  kötü  günler  aylar  seneler  gelip  geçti    bir  zamansız  gelen  acılar  gibi   Bu güne  kadar  hiç  arkama   dönüp  geçen  zamana  hiç  bakmamıştım  ta ki  31 yaşına   girene  kadar  Bir   dönüp  baktım ki arkama  meğer  ne çok  yaşayıp  ne çok  şey görmüşüm  Bir an   içim  sızladı  arkama  dönüp  bakınca  nasıl bir  hayat yaşadım ki   diyorum böylesine  içimi  acıttı  Acı  aslında hiç  kendini  unutturmuyor  aksine  her gün kendini hatırlatıyor  bizler sadece  hatırlamak  istemiyoruz  bazen..  Çocukken   bir hayalim  vardı  Hep  bir   özel  hareket polisi   olmak  istiyorum içimde kalmıştır   bu  hayalim  aslında  çalışıp çapalayıp  genede olmak  isterdim  ama çocukken  bacağım yanmıştı  soba  ateşinden baya  büyük ve  derin  bir  yanıktı  halende  izi   duruyor  arada bir  ağrıyor ama  İdare ediyorum Gene halime  Çok  şükür ki  bir  sakatlık  olmadı   İşte bu  sebepten  O Çok istediğim  hayalini  kurduğum  Özel  harekat  Polisi olamadım  çünkü  polis  olmak  için  hiç  bir  yerinde  bir yara  izi  gibi şeyler  olmaması   gerek   Ve  Baya Çok kapsamlı bir koşul var  Maalesef ki  Olsun  o  benim  içimde  hep kalacak  .....Diyeceğim  Şu alsında Herkes  gibi bende  görüp  geçirdim  Kimin  derdi benden   daha  çoktur yada azdır  gibi  bir şey yok alsında  hepimizin içinde  biriktirdiği  dertleri  sıkıntıları var elbet  Rabbım  beterinden  saklasın  Rabbım hepimize  kaldıracağımız  kadar  yük  versin  kaldıramayacağımız   kadarını  vermesin  İnşallah  ...Neyse ki  siz  Dostlar varsınız  burada  Bir  nebze  olsa da   hepimiz  birimizin  kalbine dokunuyoruz  böyle siz güzel yürekli dostlara  olduğum için Çok  mutluyum   Hepimizin  den  bir şeyler  öğreniyorum  Sayenizde  :) Ceplerime  yeni yeni  bilmediğim  şeyleri  ekliyorum  :) Bunun  için  ayrıca Hepimize Çok  teşekkür  ederim iyi ki varsınız   efendim :) Rabbım  Hepimizin gönlüne  göre  versin inşallah  ...Eh  benim  bir yaş daha  bitti  Artık  31 lik  olduk :)  hee  Birde  Sevgili   Aslıhan T.  Güzel  bir çekiliş yapmıştı  kazanan  ben olmuştum   Kitap  hediyesini  Oda  sağ olsun güzel  bir paket  yapmış  bana  göndermiş  Gönülden  gelen  Güzel  hediyeleri  için  Sevgili Aslıhan  T .Çok  teşekkür ederim  Bu saye de  güzel bir  dost  kazanmış oldum Bunun içinde  Kendisine Çok  teşekkür  ederim  ..Ve  Sevgili  Aslıhan T. den gelen  hediyelerim :) 



Ve  güzel  notları  için Sevgili  Aslıhan'a Çok  teşekkür  ederim   Canım  benim  ...  :) 




Tabi birde  doğum günü  pastam  da  var  :))  



  Bendeniz   :)) Oğlan  Çocuğu  gibi  hehehehe :)))  Arkamda ki  Bizim meloş  telefonuyla  pastanın  resmini çekiyordu  paşam  :))  


Ve tabi  Sevgili   Sena Dursun  Güzel hediyeleri  de  var  Sevgili   Berika'nın Günlüğü nün  Yaptığı  hediyeleşme  Etkinliği  de  eşleşmiştik Sena  Hanımla da  Herkes  hep güzel  dostluklar  hemde  güzel bir hediyeleşme  oldu  Bunun  içinde  Tekrar  Sevgili Berika'nın Günlüğü ne Çok  teşekkür ederim Efendim İyi ki  varsınız  Daha  nice  güzel günler görmek dileğiyle en güzeline emanet olun Sevgiler ...


47 yorum:

  1. Yeni yaşınız kutlu olsun. Yeni bir sene ve yeni bir yaş, umarım mutlu bir sene ve mutlu bir yaş geçirirsiniz :) Bizimde hediyemiz yorum yazmak olsun :) Yeteli olur sanırım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki yeterlidir Benim için :)Çok teşekkür ederim TEO Sevgiler ...

      Sil
  2. Təbriklər!!! İyi ki, siz də varsınız. Necə gözəl yaşlara inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Umman Aslan Sevgiler :)

      Sil
  3. Canımmm nice nice yıllara sağlıkla sevgiyle 😘❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Canım benim Sevgiler:)

      Sil
  4. Doğum günün kutlu olsun öyleyse. Mussmutluu yılların olur inşAllaahhh..🖒💃💃🎂🕯

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Cümlemizin İnşallah Çok Teşekkür ederim Hazal'ın Dünyası Sevgiler:)

      Sil
  5. Nice mutlu yıllara. Çekilişle güzel bir kitap kazanmışsın. Pasta da nefis görünüyor afiyet bal şeker olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Mutlu mutlu yıllarınız olsun.Böyle duygusal yazılar yazan kişiyi de görmüş olduk böylece :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Daha Mutlu Yaşam Sevgiler :)

      Sil
  7. Biliyorsunuz bizim kadim kültürde yaşlanmak yoktur. Sadece ihtiyarlamak vardır. Yaşlanmak yaş almak. Otuzken otuzbir olmak gibi. Oysa ihtiyarlamak demek seçkin olmak ve bilge olmak demektir. İhtiyarlamak kelimesi hayır kelimesinden doğmuştur. Bütün iyiliklerin, güzelliklerin ve doğrulukların kökü ve mayası hayırdır. Muhtar ve ihtiyar meclisi kelimeleri de aynı kökenden geliyor. Önemli olan da budur. Tabi kelemeler ve kavramlar yerinde kullanıldığı müddetçe kültürümüzü yaşatabiliyoruz.
    .........
    Nedense blog arkadaşlığı ve dostluğunun yeri bir başkadır bizim gönlümüzde. Zaten bir elin parmakları kadardır yakın dostluklar. O kişiye herşeyiyle güvenirsiniz. Karanlıkta ve soğukta kalsanız bir güneş gibi karanlığınızı aydınlatır ve içinizi ısıtır. Yol ayrımına gelseniz istişare edebileceğiniz bilge insanlardır ki size rehberlik eder. Onlar kutup yıldızı gibidir.
    ..........
    Hepimizin bilerek ya ad bilmeyerek hatalarıımız olabilir. Birbirimizden özür dilemek yerine helalleşmek güzel bir şey. Fırsat buldukça helalleşelim. Elbette birbirimizden feyz alıyoruz ve birbirimizin varlığı bizim yalnız olmayacağımızın karşılığıdır. Bazen bir kelime, bir tavsiye bizi olası üzüleceğimiz şeylerden koruyor; bilakis bizi mutlu ediyor.
    .........
    Yaş aldıkça insanen, vicdanen olgunlaşıyorsak eğer; iyi insan ve iyi bir kul olma yolunda mesafe alıyoruz demektir. Ömrün boyunca ve sonsuza dek mutlu ve huzurlu olmanı Rabbimden niyaz ediyorum.

    Selam, sevgi, dua...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar ilginç ihtiyarlamak Kelimesini Hayırdan Doğması Bu sayede Hiç bilmediğim Bir şeyi Öğrenmiş oldum Bunun için ayrıca Çok teşekkür ederim Sevgili Profösör :)
      Ve güzel temennilerin içinde ayrıca Çok teşekkür ederim Güzel Yürekli Güzel insan Sevgiler ....

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Şeyda Nur Dincer Sevgiler :)

      Sil
  9. Yeni yaşınızı kutlarım. İnşallah daha güzel günler görürüz hep birlikte. Sevgiler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin İnşallah Hep beraber Çok Teşekkür ederim Büşra Hanım Sevgiler :)

      Sil
  10. Nice güzel, huzurlu ve mutlu yaşlar dilerim. :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nermin Hanım Sevgiler :)

      Sil
  11. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı mutlu yıllara...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Abdullah Bey Sevgiler :)

      Sil
  12. Doğum gününüz tekrar kutlu olsun :) maşallah içinizin güzelliği yüzünüze vurmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Canım Benim O senin güzelliğin :) Tekrar Çok ama Çok teşekkür ederim Aslıhanım Canım benim Sevgiler :)

      Sil
  13. Doğum günün kutlu olsun, nice musmutlu yıllar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Kağıt Salıncak Canım benim Sevgiler ..:)

      Sil
  14. doğum gününüz kutlu olsun, mutlu yıllar diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esra Hanım Sevgiler :)

      Sil
  15. Merhabalar Sessizkaldım.
    Doğum gününü kutlar; tüm sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice yıllar dilerim.
    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gönlü güzel Recep Abim Selam Ve Dualarımla En güzeline Emanet ol Sevgiler ..

      Sil
  16. Musmutlu yillar dilerim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Derya Hanım Sevgiler :)

      Sil
  17. Geçmis Doğum gününüz kutlu olsun Rabbim ailenizle daha nice sağlıklı huzurlu yıllar versin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Feraceli Hanım Kız Sevgiler :)

      Sil
  18. Nice güzel yaşlara, sağlık ve mutluluk içinde...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün Hanım Sevgiler ..

      Sil
  19. Keşke bir okul veya mahalle arkadaşım olsaydı dediğim kişilerden birisin. Yüreğime dokunan bu güzel insana mutlu huzurlu bereketli uzun bir ömür diliyorum. Bende senin yüreğine dokunabildiysem ne mutlu bana☺ Her şey gönlünce olsun can❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyyyy Çok teşekkür ederim gönlü yüreği güzel Berikam Benim Nasıl mutlu oldum anlatamam Gerçekten Ne mutlu ki bana senin o güzel yüreğine dokunmuşum Ve yerimi almışım Dilerim bir gün yollarımız kesişir bende senin o güzel yüzünü görmek ve tanıma fırsatım olur Yolun düşerse kesinlikle beklerim Canım benim Tekrar Çok teşekkür ederim En güzeline Emanet ol Sevgiler ..can

      Sil
  20. yaaa ben geç kaldım :( kusura bakma canım yeni yaşın sana mutluluklar hayırlar getirsin çok mutlu ol inşallah, iyi ki doğdun :* :) ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli Değil Canım Benim :) Çok teşekkür ederim Güzel Temennilerin için Sevgiler :)

      Sil
  21. Nice mutlu, güzel yaşlar dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gamze Hanım Sevgiler...

      Sil
  22. Paylaşımı geç fark edince yaş gününü kutlamak için de biraz geç kalmış oldum.Yaşın ne olursa olsun,içinde hep yaşam enerjisi olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Yeşim Hanım Sevgiler :)

      Sil
  23. ayyyy hayat ne güzel bazeeeen de miiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle :) Çok teşekkür ederim Güzel insan Sevgiler :)

      Sil