17 Ekim 2016 Pazartesi

SATIR ARASI MİM :)1




                                Efendim  bu güzel papatyalar  sizlere :) 

Öncelikle tüm dostlara  selamlar  sevgiler olsun ...Beni bu yolculukta  hiç yalnız  bırakmayan  üç Güzel yürekli Deep Tone   değirmendenmektupvar. Gönlü güzel Recep Ağabeyim    (Renklere yolculuk )yani Müfred güzel yürekli   yürekli insanlara  çok  teşekkür ediyorum  selamlar  sevgiler olsun ve siz  dostlara da kocaman  yürekten çok teşekkür ederim ....Beni Bir Parça Ömür Medine Sarı  canım beni mimlemiş Eh bizde bir an önce yola çıkalım dedik :) Kendisine Çok teşekkür ederim bu güzel mim için ...


1. NASIL BLOG YAZMAYA BAŞLADIN? 

Bir  vakit İnternet kapımı  gelip çalana  kadar  sarı sayfalı  çizgili defterime  yazıyordum  içimden gelenleri  Sonra  bir baktım bir çok insan blog  açmış  önce bir  cesaret edemedim  :) tabi zamanla  insanların  yazdıklarını  okuyunca  dedim  bende yazarım başladım  blog  yazma  yolculuğuma  yaklaşık 10 yıldır yazıyorum 11 ci yılıma  gireceğim inşallah :) yazmak  en büyük  zenginlik  bana  göre ...







2. BLOGUNDA DAHA ÖNCE YAZMADIĞIN BİR TARZDA YAZACAK OLSAN BU NE OLURDU?

Hikayeler  yazmak isterdim   ama bunu  yapan çok güzel blogger dostlarım var ilk deep tone  güzel yürekli insan gerçekten çok güzel  hikayeler  öyküler yazıyor zevkle  okuyorum   bende :) 




3. BLOGLARDA OKUMAYI EN ÇOK SEVDİĞİN KONULAR NELERDİR? 

Her konudan okumayı çok severim bazen hiç bilediğim  şeyleri öğreniyorum  dostlardan benim  için  çok güzel oluyor bir nevi öğretici  oluyor ve bana  yazdıklarıyla  tüm dostlar ilham  perim oluyorlar :) 
Ama en çok sevdiğim olunca güzel yürekli insan deepin  öykülerini  okumayı çok seviyorum :))  


4. HAYATTA EN ÇOK YAPMAK İSTEDİĞİN ÜÇ ŞEY NEDİR?

Aslında çok şey var hayatta  yapmak istediğim  ama  bunların ilk üçüne  gelirsek eğer bir gün  sevdiğim  insanı  bulursam  Şehri -İstanbul'u yeniden  keşfetmek  isterdim :)  
Yıllardır izlediğim  dizim arka sokaklarda   bir bölüm oynamak isterdim :) Ve  dünyayı  gezmek isterdim sevdiğim insanla :)


Evet bir mimin  sonuna  gelmiş olduk böylece Efendim  neredeyse yapmayan dostlar kalmadı sanırım  ehh  artık yapmayan tüm dostları mimleyelim demi  Efendim  hepiniz  en güzeline emanet olun ....





24 yorum:

  1. Çok akıcı yazıyorsun. Hikayelerini de okumayı isterim. Yazmalısın. Sevgilerimle 💙💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Deli mavim :) Bilmem hiç denemedim belki ilerde :)Sevgiler canım benim ...

      Sil
  2. Emre'nin başlattığı bu mimin ikincisine geçtik :) Mimler havada uçuşuyor :) Kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olmuş ben daha ilkin de kaldım :)) Aynen Teşekkür ederim Daha mutlu yaşam :)sevgiler

      Sil
  3. Çoğuna katılıyorum keyifli bir mim olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar Sessizkaldım.
    Mimlendiğin konulara verdiğin cevaplarını okudum. Cenab-ı Allah gönlüne göre versin inşAllah! Seninle Blogcu.com'dan beri blogdaşız. Bu paylaşımın ön sözünde bana da yer verdiğin için çok teşekkür ederim. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçten kaynaklanan huzursuzluk nedeniyle kendimi ve tüm blogdaşlarımı ihmal ettiğimin farkındayım. Cenab-ı Allah, ülkemiz ve milletimiz için hayırlısını verir inşAllah!
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim gönlü güzel abim ne demek abim her zaman yanımda oldun benim önemli değil güzel abim inşallah ülkemiz bu bulunduğu zorlu durumu milletimiz için hayırlısı olur inşallah ...

      Sil
  5. Hikaye de yazıyor sayılırsın aslında. Gerçek hikayeler. Osmanla ilgili olanları kast ediyorum. Mesela kendin gibi değil de, başkası gibi yazınca hikaye oluyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melo ile bize her gün bir hikaye sorma :) orası öyle güzel insan aslında bir kere denemiştim başkası gibi yazmayı eklemiştim buraya da :)Çok teşekkür ederim sevgiler

      Sil
  6. Gönlünden ne geçiriyorsan Onu yaz Okunur Hiç düşünme okunmaz diye Benim beklediğim senden Çok yazmanı istediğimde Osman,da var mesela yazın dilin çok akıcı Kısıtlama kendini En yakında bir hikaye ile yanımızda olman dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Canım benim eh dilim yüreğim döndükçe yazmaya çalışıyorum bende :) Bizim melo ile aksiyon macera son gaz devam ediyor :) hatta yeni bir maceramız aksiyonumuz var hemde evde ki macera :) onunda en kısa zamanda yazacağım inşallah aklımda yeni bir hikaye var ama bakalım :)Çok teşekkür ederim Mayıs Yağmuru canım benim sevgiler ... :)

      Sil
  7. Keyifli ve çok cici bir mim olmuş kalemine sağlık canısı 🙂

    YanıtlaSil
  8. 10 yıl mı waoow masallah :)

    YanıtlaSil
  9. Teşekkür ederim Özlem Hanım Adaşım :)

    YanıtlaSil
  10. maşallah :) zevkle okudum satır arasını :) guzel bır mımmıs gercekten cogu kısıde denk geldım :)

    YanıtlaSil
  11. Nice 10 yıllarınız olsun.İnşallah tüm istekleriniz de gerçekleşir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gamze Hanım hepinizin inşallah sevgiler ...

      Sil
  12. Bu mimi baya sevdim ya baska bir blogda daha denk gelmistim, blogggerlari yakindan tanima imkani sagliyor, keyifle okudum sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Ben Bugünlerde ...Sevgiler

      Sil
  13. ne güzel şeyler sölüyon sen kikiki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvallah güzel insan :)) Teşekkür ederim sevgiler .

      Sil