17 Aralık 2015 Perşembe

Ben Geldimmmm :)

Allah Allah  savulun  yoldan  geliyor  vahşi  batıdan  bir  ayaz  deli :)))  açın yolu   açın yoluuu  valla  yeterrr  yeterr  artıkkk  bu  kadar  susmak  bana  hiç  yaramıyor  arkadaş  bir  hastalandık  bir  yatık  tam oluk     vay  arkadaş  bu nasıl  iştir  hastalık  derken  benim  deve  boylu  ortancı kardeşimin  sınavları  derken  koşturmalarım  malum  at gibi  oradan oraya  koşturuyorum  bindik  bir alamete  gediyoz  kıyamete bana  bir geldiler  ki  sormayın  artık  siz dostlarımda  ziyaret edemiyorum  hepten  bastılar  bana  yahu :)  neyse  çok şükür  kendimi  toparladım  içimde  çok şey  birikti  yazacak  inşallah  onlarında  yazı cam   hee birde  yıllanmış mimlerim  var onları da  bitirelim   artık inşallah:)  demi  yani   tabi  bizim  keloşda   beni bir  delendirdi   oda  başka   onla  olan  maceralarmız  son gaz  devam ediyor  zaten  gün  geçtikçe  çok  şükür  maceradan  macera ya  atılıyoruz   artık keloşla  sormayın   gitsin  valla  :)  Osmandır  ne yapsa  yeridir  ayyyyy  anneme  dedim ki  beni  sall  gitsin  arkadaş  dedim  bırak  beniiii  annemde  defol get dedi  ya kadın :)))  malum  koca  bir  yıl daha  bitiyor  artık  yavaş  yavaş 2015 ın sonlarına   geldik  her yıl olduğu gibi  neler yaşadık  neler  gördük  neler  duyduk  koca  bir  ömrü  daha  geride  bırakıyoruz  benim  açımdan    biraz  iyi  biraz  kötü  geçti genede  her şeye  iyi  yönden  bakmak  gerek  yeni  yeni  pencerelerden  yeni  yeni  yaşanmışlıklar  hayatlar  yaşarız  inşallah  Rabbım  herkesin  gönlüne  yüreğine  göre  versin inşallah    hepinizi   seviyorummm    en güzeline emanet  olsun  ....

13 yorum:

  1. İşler yoluna girdiğine göre bekliyoruz yazılarını. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok şükür inşallah :)Teşekkür ederim

      Sil
  2. Merhabalar, Sessizkaldım, Hoş Geldiniz.

    Hayat bu, böyle işte koşturmaca hiç bitmez, hele de senin gibi sorumluluklarının bilincinde olan bir aile ferdi olarak. Allah sana güç ve kuvvet versin. İnşAllah bu günlerde geçecek. Hep kış yaşanmayacak, elbette bu kışa bir de yaz gelecek!

    İnsan önce inanmalı, emin olmalı, güvenmeli ve daha sonra da emin adımlarla ve azimle koşturmalı. Her zaman ümitvar olacağız ve umudumuzu asla yitirmeyeceğiz.

    Hadi bakalım hayırlısı. Selam ve dualarımla birlikte her şeyin o güzel günlünce olmasını diliyorum. En Güzel'e emanetsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Teşekkür ederim Recep Ağabeyim her zaman o güzel dualarını hiç eksik etmiyorsun Allah Razı olsun Amin Abim Cümlemize sende En Güzel'e emanetsin.

      Sil
  3. Kardeşim her zamanki halin. Koşturmaca. Hz. Allah inşaallah senin işleri azaltsın, hayırlısıyla kolaylaştırsın. Sağlık, sıhhatle, hayırlı uzun ömürler versin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Canım kardeşim güzel insan Cümlemize inşallah

      Sil
  4. Hoş geldin ve geçmiş olsun :) Sorma benim de duruyor mimler mimler :( bakalım yapacağız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum Teşekkür ederim :) aynen inşallah benim hepsi yarım kaldı bitirseydim :))

      Sil
  5. Hoşgeldiiiin :)) Biriken yazılarını bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
  6. hoş geldiniz efem , hızlı da gelmişsiniz maşallah aman hastalık olmasın gelmiş geçmiş olsun inş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle oldu biraz hoşbuldum teşekkür ederim :)

      Sil
  7. hayat gelip geçiyo işteeee bol bol gülümsemeliii :)

    YanıtlaSil