6 Kasım 2015 Cuma

yoruldum ....

Öncelikle  tüm  dostlara  selamlar  sevgiler olsun  efendim    epeydir  yazamıyorum   atı gibi  oradan  oraya  koşturmaktan  artık  şu zavallı  ayakcıklarım da   derman  kalmıyor   arkadaş  evin  büyüğü  olmak  iyi  değilmiş  ya  valla  :)  bir  insan  hepi  dışarıda  olur  arkadaş  yeminle artık   bizim  sokaktan   nefret  geldi  bana  :)  bizim  hemen sokağın  aşağısında  bizim mahallenin  eczanesi   var  orada   çalışan bir  abim  var ilaç  yazdırmıştım onu  almaya gittiğim de  söyledi :) sen dedi  bu kadar dışarıda ne yapıyorsun  dedi  merek ettim  dedi  o kadar çok inip  çıkıyorsun ki dedi :)  ben bir gül  tabi önce  sorma  abi  dedim  evin  büyüğü olunca her şeye  ben gidiyorum  dedim  at gibi  oradan oraya  dedim koşturuyorum  allah  yardımcın olsun dedi  dedim Allah  Razı olsun  artık o kadar çok dikkatini  çekmiş ki bizim eczaneci  abinin :)    kasımın  1 bizim keloşun  doğum günüydü     benim bir   velet  tayfam  var   şimdi  hepsi  kazık  oldu  hepsi  birer   üniversiteli oldu     bizim  kelonun  doğum günü  için  toplanıcaz  inşallah  benim  evde ki işlerden dolayı  erteledik  keloşun doğum gününü   bu  arada  bizim  Osman  efendi 33 yaşına  girdi  paşam :) keloşa  dedim ki  senin  yüzünden  bende yaşlandım  dedim  adam  bana  az  ye  diyor  :))) keloş  işte  :))) nerede  ne zaman ne yapacağı  ne söyleyeceği    hiç  belli  olmuyor  :) bugünlük  dökülenler   bu kadar  benden  aslında çok şey var içimde  biriken  dökülmeyi  bekleyen  çok satırlar   var   neyse  efendim  yüzünüz  den  tebessümler hiç eksik  olmasın  macera  devam edecek ..... :) 

Susmanın  ayıbını  sordum  içimde  biriken  sessizliğime  meğer susmak  içimde  ki  kimsesizlik miş ......sessiz  kaldım ....

20 yorum:

  1. Bende seni seviyorum bebişim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım bende seni seviyorum bebişim :)

      Sil
  2. Doğru demiş aslında. Az yemek vücudu daha az eskidir herhalde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öyle çok yemek yesem içim gam yemeyecek :))) Teşekkürler güzel insan

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana o zaman her daim gülümsemeniz dileğiyle hoşgeldiniz :)

      Sil
  4. İyi ki kardeşim yok :D Büyük olmak zormuş cidden. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma hemde ne zorrr :))) yaşlandım vallaa :))

      Sil
  5. Merhaba blog keşfinden geldim blogumada beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz teşekkür ederim tabi ki gelirim :)

      Sil
  6. Merhabalar.

    Sessizliğin sesi oldun. Sen artık bizim gönüllerimizdeki sessizsin. Ama, kimsesiz değil, çünkü bizler varız!.. 33 Yaşına giren Osman'ın da doğrum gününü kutlarım. Tüm sevenleri ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı, sıhhatli ve huzurlu daha nice yıllar dilerim.
    Selam ve dualarımla.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba blog kesf etk geliyorum bloguma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Teşekkür ederim Tabi ki gelirim :)

      Sil
  8. ha haaaa az ye lafı ilk nerden çıkmıştı ki yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha önce ki yazılarımda var oradan kalma :))) Osman bu bir lafı duysun yeter hele ki birde hoşuna gitti mi bittin işte :)))

      Sil
  9. koşturmak lazım , zorlasa da :D

    YanıtlaSil