26 Kasım 2015 Perşembe

Koşturmak ve ben :))





                                               Bu  eski  şarkı  geldi aklıma  birden  beni  anlatıyor  dedim  bari  paylaşayım  dedim  tabi orada güzel  kız  diyor ama bende  keloş  az kaldı   çıldırtmaya   demesi  gerek :)))) Fatih  Erkoç oynatmaya az  kaldı :) 

Allah  Allah     açılın      yoldan   ben  deli  geliyor  artık  isyanlara  bağlamışım  vayyy  arkadaş  bir   insan   bir saniye  bile    bir  yer  görmez   mi  yer görüyorum  ama  yeri  göğü  görüyorum  çok şükür :)  aman  aman   artık   öyle  bir hal  aldı ki   benim  bu  bitip  tükenmeyen işlerim  vallahi  çalışsam  bundan  daha  iyidir  he   gerçekten  ama  en azından  sabah  8  akşam  8  sabit  bir  yerde  kalırım   böyle  evin  hem  dış  işlerini   hem  içişlerini   yapınca  artık  düşünün  yıllardır  oturduğum mahallenin asfaltını   eskittim    ki   belediye  geçen  sene  yeniledi  :)))  valla  kaldırım  taşları  bile  yenilendi   :)))  o kadar  artık yaniii  :)    ve  siz  blogger  dostlarına  bile  bir  türlü   uğrayamadım  malum  bizim  evde  bir  adet  keloş  Osman  efendi  artık  artık  çoğu  arkadaşım biliyor  onu  sizlerde  bloggerde  sayfamda   yazmıştım  bizim  keloşu  oradan  baka  bilirsiniz :)  adamın  müzik  aşkı  gün  gittikçe   coştu  valla  :)  artık  öyle  şarkılar  atıyorum  ki  mp3 çalarına  sormayın  nuh deviden   kalma  şarkılar  istiyor  adam  ya   ve  hangi  şarkı  olduğuna  ben  anlayana  kadar  kendimi  parçalıyorum  :)))  biraz  konuşma  ve  bir  anlatma   sıkıntımız  varda :)  neyse  artık  çoğu  o zaman  o daha  bir  kelimesini  söyleyene  kadar  ben  anlıyorum  artık  kafa  o kadar dolu ki    nasıl  kalıyor  bazen aklımda  bilmiyorum  valla  demek  Rabbım  acıyor  halime  galiba  ondan :) ve  daha  iki  tane  mim   var   tamamlamam  gerek   yarım kaldılar  garipler  :)  ve   bu kadar  hengamenin  içinde  bir  de  güzel  şeyler olmuyor  değil yani :) benim  güzel  yürekli   güzel  insan  yolcu  arkadaşım   var  kendisini  çoğumun   bilirsiniz    Güzel insan yolcu     iki  tane  bloggeri   var  Güzel bilgiler 
Bana   bir  sürpriz   yapmış  attığı  güzel  resimlerine  naçizane   yorumlar  bırakıyorum  oda  sağ olsun  bunları   bir  blogger  sayfası  açarak  topluyormuş  bende  görünce  çok mutlu  oldum  bana   erken  doğum günü  hediyesi  olmuş  :)  bu arada  doğum günüm de ocakta  daha :)  ismini de  pek  güzel bulmuş  Sessiz Yolcu   olarak   yapmış  bekleriz   efendim  siz dostları  çoğu arkadaşımız  gelmiş  sağ olsunlar    insan  böyle güzellikler   görünce  mutlu oluyor  Efendim  iyi ki  varsınız  siz   güzel  yürekle  selamlar  sevgiler  olsun  ....Tekrar  Çok teşekkür ederim  Güzel  insan  Yolcu  :) 

24 yorum:

  1. Yazın özetlemiş yaşadıklarını gerçekten koşuyor o da senin gibi :) Ben de eski şarkıları çok severim ya keltoşa selam olsun :)
    Böyle güzel dostlara sahip olduğun için çok şanslısın gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorma :) Ve aleykümselam :)) gerçekten şanslıyım :)
      Teşekkür ederim Dreamella :)

      Sil
  2. Allah c.c. senin işlerini hayırlısıyla kolaylaştırsın sevgili Sessiz. Mutlu ve huzurlu bir hayatın olsun inşaallah. Tabii bizlerin de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim yüreği gönlü güzel insan Yolcu Amin Cümlemizin İnşallah ..

      Sil
  3. Senin keloş neler dinliyor bakayım.
    Bende severim eski şarkı.
    Özlem abla bu kadar nereye koşturuyon sen:)
    Sessiz yolcu blogunu gördüm harbi güzel süpriz olmuş:)
    Bende daha mim yapacam duruyor:)
    100 yılda yaparım heralde:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neler dinlemiyor ki kuzum :) bir aranjman yapıcam şarkılarından keloşun :) Nerelere koşturmuyorum ki kuzum sorma ev hem dış işleri hepsi bende :) at gibi oradan oraya koşuyorum :) Evet çok güzel bir süpriz oldu İnşallah yapıcaz mimleri kuzum :)) Teşekkür ederim

      Sil
  4. Erken doğum günün kutlu olsun :)) Çok güzel bir hediye gerçekten de. Bunca koşturmanın arasında ilaç gibi gelmiştir :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen güzel insan Yolcu dan çok güzel bir hediye oldu bana Teşekkür ederim Kağıt Salıncak :)

      Sil
  5. Şarkı çok hoş :) Bazen duygularımıza tercüman olabiliyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu şarkıda biraz beni anlattı :)) Teşekkür ederim hoşgeldin BBY :)

      Sil
  6. Sabah tam olarak bu şarkı radyoda çıktı :) Üzerine de bu yazı geldi :) Bu arada doğum gününüz şimdiden kutlu olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesadüf olmuş desene :)) Teşekkür ederim Gamze Hanım :)

      Sil
  7. Merhabalar Sessizkaldım.

    "Hayat Mücadeledir" Hayat çetin bir mücadeleyi gerektirmektedir. Hayatta ağlamak da var gülmek de... Zira Yüce Allah bu dünyayı bir imtihan alanı ol/arak yaratmıştır. Bizleri bu alemde bazen korku ve açlık, bazen de mallarımız, evlatlarımız, nefislerimiz ile ya da yetiştirdiğimiz ürünleri eksiltip almak suretiyle denemekte ve sabırlı olanları müjdelemektedir. Acıya, yosulluğa,haksızlığa, üzüntüye, hastalığa dayanabilmek için azimli olmalı, yılgınlık göstermemeli ve sabretmeliyiz. Nitekim Yüce Allah: "Sabredenlere karşılığı hesapsız ödenecektir." (Zümer:39/10) buyurmaktadır.

    Cenab-ı Allah'ın da sana, sabrıyın karşılığını hesapsız ödeyeceğinden kuşkun olmasın!

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim gönlü yüreği güzel ağabeyim her zaman o güzel dualarını hiç eksik etmiyorsun Allah razı olsun Tekrar Çok teşekkür ederim abim ...

      Sil
  8. Doğum günün kutlu olsun o zaman Sessizkaldım. MP3 e yüklediğin şarkılardan örnek atsaydın buraya da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Kahve telvesi :) onun için ayrı yazı yazıyorum atıcam bizim keloşun m3 çaların dan sizlere bir demet sunucam :)))

      Sil
  9. aaaaa sessiz yolcu sana hedıye mıymıs :) bende once ona gıttım de bilemeden yorum yaptım :)
    ocakta da olsa dogum gunusun kutlu olsun o zamannn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun orada yolcu ile bizim kardeş sayfamız bekleriz oraya da :) Teşekkür ederim :)

      Sil
    2. senden once oraya gıtmısım ya :) daha napım :P :))))

      Sil
  10. Aynı dertten muzdaribiz, bitip tükenmeyen koşturmaca, ev işleri, her gün yap yine başa dön, ne sıkıcı ne yorucu :) Kolay gelsin size!

    YanıtlaSil
  11. İş her zaman vardır, arada kendini dinlemeli insan..
    Yorulma bundan sonra.. Yeni blogunuz hayırlı olsun..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim inşallah fırsat buldukça dinlenicez :))

      Sil