13 Eylül 2015 Pazar

Osman ve bulaşık maki nası



Büyük  Usta Özdemir Asaf doğru demiş :) 

Efendim  öncelikle tüm dostlara  selamlar  sevgiler  olsun malum son zamanlarda yaşanan içimizi acıtan olaylardan yazmak pek içimden gelmiyordu  dedim biraz tebessüme ihtiyacımız var  dedim malum  bizim evin şişko su Osman efendinin  maceralarını biliyorsunuz  artık :)  adam bol aksiyonlu bol maceralı  bir şahsiyettir :)
geçenlerde  benim  düldül  bulaşık makinesin  aklı bir gidip  geldi :)  bizim evin bir sokak  aşağısında  Özkan abi var tamirci   eskiden de tanırdım sağ olsun  bir Özkan abi dedim mi  gene ne oldu baş belası der :)  neyse  efendim  benim düldül bulaşık makinesi içinde  su bırakıyordu  yıkadıktan sonra  Özkan abide maki nanın  gider hortumu uzun bir süre dedi lavaboya  bağla musluğa  kalsın dedi dedim tamam  tamamda  hemde ne tamam   neyse ben  mutfağı filan tüm işleri bitirdim  bulaşık maki nasını da çalıştırdım  bir çay içeyim dedim  demez olaydım  :) bizim  Osman efendi   sen git ben birde bezde bağlamıştım sen al onu hortumdan sök sonra sen yere insin  o hortum  ve beklenen  an mutfağı su bir güzel bassın sizce kaç kere basmıştır mutfağı su  efendim bugünle  tam 3 kez :) bizim şişko Allah'ın hakkı 3 deyip üç kere bir güzel mutfağı su bastır tabi bende devreler  yanar  sinir tepeme gelir oturur kızsan kızamıyorum bağrı cam bağıramıyorum  malum adamın dokunulmazlığı var hemde devletten :) sizin anlayacağınız  bir Osman efendi rüzgarları esiyor  :)  Allah  sonumu hayır etsin benim :)))efendim  yüzünüz den tebessümler hiç eksik olmasın :) maceramız devam edecek ...:)

13 yorum:

  1. Hahhhaah :)
    Aman duymasın, benim babam da böyle tamirler yapar. Bir keresinde aspiratörü söküp taktı. Hatta düğmesine basıp çalıştırdı. Çalışıyordu. Ama aspiratöre takmadığı bir sürü parça bulduk sonradan ortalıkta :D
    Hadi bunda bişey yok, ama bir keresinde çamaşır makinesi bozuldu. Babam tamiratı bitirdikten sonraki yıkadığımız ilk çamaşırların hepsi minicik çıktı makineden. Çünkü makine 30 derecede kaynatıyordu artık :D :D Bunu hatırlatınca çok sinirleniyor :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Babanız ne güzel yapmış işte elline sağlık :))))) en çok çamaşır makinasına güldüm 30 derecede kaynatması ayrı bir şey :))) Teşekkür ederim paylaşımın için :) sevgiler selamlar olsun babanıza :)

      Sil
  2. Merhabalar Sessizkaldım.

    Bildiğim kadarıyla Osman senin kardeşin oluyor. Osman neden anlamadığı bu işe el atıyor? Bilinçli mi, bilinçsiz mi? Kaç yaşında kardeşin Osman?

    Neyse ki, mutfağın tabanı karo döşemedir de kurtardın. Bir de ahşap kaplı bir zeminde aynı felaket yaşasan ne olurdu? İşte asıl kıyamet o zaman kopardı.

    Selam ve dualarımla birlikte Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zihinsel engelli olan kardeşim 33 yaşında Recep Ağabeyim bahsetmiştim yazımın birinde :) Teşekkür ederim aynen öyle abim karo olduğu için kurtardım :)

      Sil
  3. ayyyy serin serin iyi olmuştur yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi canım serin serin :))) hemde ne serin :))

      Sil
  4. Ben de bir kere mutfağı göl haline getirmiştim ilk 5 dakika gülüp durdum sinirlerim bozulunca devreler yandı herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sormayın benimde devreler 3 kere yanınca gitti daha :)) siz bir kereyle çok şükür kurtulmuşsunuz :))

      Sil
  5. Allah c.c. kolaylık versin ne diyelim. Dediğin gibi onun dokunulmazlığı var.

    YanıtlaSil
  6. Sizin bulaşık makinesi delirmemek için çok unutmuş olmalı. ;) Gerçekten krizlik bir macera olmuş. Ya sabır çekeydiniz onyüzbindefa, deriiin derin nefes almayı da ihmal etmeden hemi. ;) Anca sakinleşir insan böyle bi durumda. Geçmiş olsun. :)
    Sayfanızı takibe aldım. Sinirlerinizi yatıştırmak isterseniz bana beklerim, bol köpüklü kahveye, muhabbete. ;) Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hoşgeldiniz :) Hemde nasıl bir maceraydı :)

      Sil
  7. Yeni tanışıyorum Osman Efendi ile değişik bir kişilik. Selam olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz Yazdan Kalan öyle kardeşim şahsına münhasırdır :) selamlar sevgiler bizden olsun

      Sil