15 Ağustos 2015 Cumartesi

Osman ve inadına aşk :)

Efendim  tüm dostlara  selamlar  sevgiler  olsun uzun zamandır   şöyle güzel  bir yazı yazayım dedim  bir nasip olmadı  evin  hem iç işleri  hemde dış işleri  bakanı   olunca  at gibi  koşturmak tan    hiç bir şeye fırsat bulamıyorum  şükür :)  efendim  bir babam geldi bir esti  sonra  fırtınasını  bırakıp  gitti  sağ olsun    benim anne  baba  ayrı uzun  bir aradan  sonra  geldi de kendisini  bizden çok kardeşim Osman'ı görmek istemiş  bizim şişko  babama  çok düşkündür de :)  gerçi  şu aralar  küsmüş  babama  haklı olarak  bir den çekip  gidince  baya  bir uğraştırdı bizi  neyse ki  şarkıları  ve bizim şişkonun   dizileri  varda  rahatız  :)  şu aralar  yeni başlayan  bir  dizi var inadına  aşk diye  bizim  Osman  bayılıyor  o diziye   dizide geçen küçük  bir  olay  vardı   size  o bölümün   videosunu ekliyeyim   izleyince sizi de  bir gülme alacak :) artık yedi  yirmi  dört söylüyor  adam  evde   sokakta  velhasıl hiç dilinden düşürmüyor  en son nasibini  alanda  otobüs şoförüydü :)  Osman dememe  kalamdan Osman  söyledi bile sen kimse gösterdin ciciklerini  Allan tan  anladı da otobüsün şoförü karşıma dedi çocuğa bırak söylesin :) güler misin ağlar mısın paşamın  birde havalı ki sormayın yani gözlükleri yakıyor   :)  adamın  son zamanlarda    dizilerde çalınan  şarkıları istiyor artık şarkı aramaktan  ve indirmekten bana bir şeyler oldu yemin  ederim youtube  beni  atacak artık az kaldı :) çok şarkı indirmekten  :))) bizim Osman efendinin  maceraları hiç bitmez  bir gün sahile indik Ortancı kardeşim ve bizim küçük baş belası neymiş paten aldık onu sürecekmiş :) gittik  Osman da var yanımızda onsuz hiç olur mu neyse bizim velet düşe kalka bindi patene eve dönüş yoluna koyulduk tam ışıklara geliyoruz karşıya geçicez 3 tane araba   otoparka girecek yan yoldan onlarda hızlı geliyor biraz Osman da  tam kaldırımda bende yanındayım düş ayılar hayvanlar diye bir bağırdı bizim şişko :)adamlar sen duy 3 araba  durdu önümüzde önce iri yapılı  biri indi sonra  birden 10 kişi oldular hepsi üstümüze doğru gelmesin mi geldiler ne olur kardeşim bir durum mu var diye önden biri geldi mi kardeşim hemen araya girdi bir şey yok kardeşim dedi   siz o kadar hızlı geçtiniz ki kardeşim korktu oda bağırdı size sonra durumu izah edince hepsi bir den özür dilediler kusura bakma abla bana da dedim önemli değil siz öyle birden gelince dedim oda korktu neyse ki gençler Osman dan özür dileyip yollarına  devam ettiler  velhasıl bizim şişko az daha  bize 3 araba adam dan dayak  yiyecektik neredeyse  gerçi bende  fena  adam dövmem yani döverim :)  bizim şişkonun sizlere havalı ve gözlüklü resmini paylaşırım   bir daha ki macerada :) efendim her günüz aydın güzel olsun ...hee az ye  acık ye cümlesini halen söylüyor unutmadı yani :)  yola devam son gaz ...:)


4 yorum:

  1. ha haaaaa adamlar mafya gibi geldiler deseneeee :) ha haaaa çok eğlendim yaaa :) videoya da güldüm cücükleer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma ya tam mafyalardı :) hee ya sorma yedi yirmi dört cücükler :))) teşekkür ederim

      Sil
  2. Merhabalar Sessizkaldım.

    Senin işin zor. Allah sana kolaylıklar versin, yar ve yardımcın olsun. Bu yazınızdan anladım ki babanız ayrı yerde, siz annenizle birlikte misiniz? Yoksa annenizde mi sizden ayrı bir yerde?

    Öyle bir evin işlerini çekip çevirmek kolay değildir. Hatalı olsalar bile yanınızdan geçen arabalara bağırmayın. Çünkü onlar hata kabul etmezler. Nasıl oldu da sizden tekrar özür dilediler, anlaşılır gibi değil. Duvara bir çivi çakmalı. Hele de bu direksiyon başındaki kimseler. Tüm insanlar olmuş bir bomba, direksiyon başındakiler de mayın, üzerine bastınız mı patlar!..

    Selam ve dualarımla birlikte Allah'a emanet olun. Allah'ın selamı, selameti, rahmeti, merhameti, mağfireti, ihsanı ve ikramı üzerinize olsun inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet abim annemle babam ayrı boşanalı 2 seneden fazla olacak işte en son kardeşimi osmanı görmeye geldi gitti biz annemle beraberiz bağıran bizim Osman efendiydi :) osmanın durumunu öğrencince özür dilemekten başka çareleri yoktu recep ağabeyim ben her şeye karşı tebrli gezerim osman efendinin bütün evraklarını özürlü raporunu filan yanımda taşırım böyle olaylara karşılaşınca hepsi yaptıkların dan özür dilemekten başka çareleri yok adam 46 lık abim :) amin abicim çok teşekkür ederim

      Sil