22 Ağustos 2015 Cumartesi

azize ve Zennube vede Osman ... :)

Efendim tüm dostlara  selamlar  sevgiler olsun  bu  yaz bir yerlere  giderim  dedim olmadı  kala kaldık  İstanbul da  :)   aslında  pek  güzel oluyor  İstanbul bu zamanlar  bir sakinlik  ve sessizlik  çöküyor  bu büyülü şehre  :) neyse hiç olmadı bir ada turu yaparız   bir hava alırız  artık denizin maviliğini izleyerek bir nebze olsa  rahatlarız artık bakalım   :) bizim Osman  efendiydi biliyorsunuz  malum bizim evin şişko su  o :) efendim  göbeği önden gittiği için  beyimizin :) takmış gene iki şarkıya    hemde ne şarkılar eski 90 sanlardan kalma  Atilla taş ayyy :)  artık içim  dışım azize ve Zennube olduuu  o nasıl söylemektir  o nasıl bir haykırıştır  o nasıl kendin den geçmedir görmeniz  gerek :) yakında  isyan edicem acaba  sesi kısılsa  mı ki daha iyi olurdu diyecem ama  sonra  valla  benim sesim kısılıyor  adamnın dokunmazlığı var arkadaş :)) nerdee Osman bu birde  güzel biliyor ki tüm şarkıcıları  sormayın bizim  evin assolisti paşam  kırmızı renkli flütüyle :)  o bizim mikrofonumuz  :))  onsuz  asla  sahneye çıkmaz :)))  biri şu Atilla taşa  söylesin  şu iki  şarkıyı  kaldırsın  youtube dan :))) azize    vee  Zennube   oyyyy   birde şu kulaklık davamız var sormayın şu yeni çıkan kulaklıkları biliyorsunuz uçlarında sünger var ben sünger diyorum :)) sen bir gün kaçır onu kulağının içine Allah  artık nasıl kulağının içine soktuysa şişko sen kal orada o küçük sünger tam ucunda yakaladık yoksa soluğu hastanede alacaktık :) valla  cımbız sayesinde çıkardık şimdi gözü korkmuş artık dikkat ediyor  göbekli :))  hee birde yeni bir tane daha ekledi o da  ham çökelek biri  benii yada osmanı durdursunnn :)))  efendim bizim şişkonun:) bu günlük  böyle macerası  merak etmeyin  bu maceranın  devamı  gelecekk :)  efendim  yüzünden tebessümler hiç eksik olması  ..



 sonun da bu teyze gibi  olmazsam iyidirr :))) 

4 yorum:

  1. Bizim evin içinde müzik dinleyen yok ama dışarıdakiler yetiyor fazlasıyla. Ben de adayım o teyze gibi olmaya. Evde o kurdalelerden de var yani. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonum böyle olacak zaten :)) ben dışarıdakilerden geçtim artık :) Osman efendi varken elline kimse su dökemez :) teşekkür ederim güzel insan yolcu

      Sil