27 Mayıs 2015 Çarşamba

Soluk alma :D

Efendim  tüm  dostlara selamlar  sevgiler  olsun  Kahramanmaraş'tan  yoğun bir koşturmanın  ardından  soluğu   memlekette aldık  malum  dedemin rahatsızlığı  beni baya üzmüştü neyse ki iner inmez   otobüsten gittim  gördüm   içim rahatladı  biraz çok şükür  baya  toparlanmış  ellini  öptüm   hemen sarıldım  çok sevindi  çokta mutlu oldu  kızım  gelmiş  demesi yetti  bana  zaten dedemin   epey konuştuk ettik  sonra dinlenmek  için  dayımlara geldim dayım  benim ikinci  babam gibidir  çok severim  huysuz ihtiyarı :) çocukla çocuk olur  gençle  genç olur   şakacıdır  dayı yeğenden çok baba kız gibiyizdir bu akşam  geri gideceğiz  hep beraber inşallah  bir haftalığına  kaçtık :D dayımın  kızı  vardı  Zehra ablam  onla bir İstanbul turu yaptık soluğu Kahramanmaraş'ta  aldık :D Zehra ablamda benim öz ablam olsa  o kadar  severim  yani öyledir  zaten  velhasıl gezdik  ettik  geldik :D çok güzel bir gün oldu ikimiz içinde  annemde  geldi birde çok sevdiğim  arkadaşım  kardeşim  gözdeyi aldık onu fotoğrafçımız yaptık sağ olsun  bizi  çekti hep :D   ilk durak pirelloti   oldu sonra  Eyüp  sultan sonra Eminönü    ve vapur  :D sonrada  Kadıköy  derken  biz bittik  sanmayın  sonra bizim Maltepe sahilimiz  var çok güzel yaptı büyük şehir   birde  oraları  gezdik  :D  Eyüp sultanın   biraz  aşağısında ki çiçekçileri  gezdik  hayran kaldık  doğrusu  şahane çiçekler  vardı  hemen bir kaç kare çektik  tabi  siz güzel dostlarla da  bu güzellikleri  paylaşalım  efendim  maceranın  devamı  gelecek  ....  :) 




4 yorum:

  1. Güzel çiçekler. Bunları bir an kırlarda gördüğümü hayal ettim. Bir ona bir ona koşup fotoğraflarını çektiğimi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bende öyle hayal ettim o kadar güzeller ki hepsinin peşinde koştum durdum :)

      Sil
  2. Merhabalar Sessizkaldım.

    Kahramanmaraş'a muhterem dedenizi ziyarete gitmişsiniz. Ne kadar iyi yapmışsınız. Bakın ihtiyarlık kapıya konacak meslke değil. Ama her insan eğer Allah ömür verirse bir gün yaşlanacak. Yaşlı insanların gözü kapıda olur. Dedenizin sağlığının iyi olduğuna sevindim. Cenab-ı Allah'tan dedenize acil şifalar, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dilerim.

    İstanbul'a dönünce de epey bir yerler gezmişsiniz, ama her nedense sadece çiçekçilerin fotoğraflarını paylaşmışsınız. Gezdiğiniz diğer yerlerden de fotoğraf kareleri bekliyordum. Ama sadece çiçekçilerin mekanlarını gördüm. Gerçekten çiçekçilerin pasajları çok güzelmiş. İnsan bu çiçeklerin arasında ne kadar huzurlu ve mutlu olur bilirim.

    Selam ve dualarımla birlikte Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim amin Recep Ağabeyim resimleri daha yeni topluyorum onlarında paylaşıcam inşallah :)

      Sil