3 Ocak 2013 Perşembe

İyi ki Doğdun Barış Manço Abimiz

2 ocak 1943 de dünyaya gelen usta sanatçı Barış Manço, 1 şubat 1999 da aramız dan ayırıldı. Şu an hayatta olsaydı eğer 70’ ci doğum gününü kutlamış olcaktık ve arkasında sayısız eserler onlarca ödül bırakarak... 200’ün üzerin de şarkı besteledi, bir çok insanın hazıfazında binlerce güzel anılar duygular sevgiler ve büyük bir hayranlık bırakarak tüm sevenlerin yüzünde binlerce tebessüm ve kahkahalar bıraktı. Kimi zaman hüzünlendirdi, kimi zaman bir bayram çoşkusu yaşattı. Yediden yetmişe o bir Barış Manço’ydu. İyi ki doğdun, iyi ki vardın, doğum günün kutlu olsun Barış Abimiz, unutmadık unuturmayacağız seni çok  seviyoruz







2 yorum:

  1. Merhabalar Sesssizkaldım,

    7'den 70'e hepimizin Barış abisi olan Barış Manço'yu hatırlamanız ve onun doğum günü olan 02 Ocak 1943 tarihinde hatılamanız ve bir blog marifetiyle bunu kutlmanız çok büyük bir incelik.

    Barış Manço'nun gönlünde taht kuramadığı kim vardır diye sorsan, belki hiç çıkmaz diyorum ama, çıksa da bir elin parmaklarını asla geçemez diybilirim.

    Barış abimizi doğum gününde de olsa, onu burada rahmetle, şükranla ve minnetle anmadan edemiyeceğim.

    Bu güzel hatırlatıcı paylaşımın için de teşekkürlerimi sunarım.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet ol.

    Recep Ağabeyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Recep Abicim böyle bir Ustayı unutmak çok ayıp olurdu diye düşünüyorum dilerim hiç bir zaman unutulmaz her zaman özlemle ve rahmetle anılır mekanı cennet olsun ...tekarar çok teşekkür ederim abicim selam ile dua ile kal ..

      Sil